Израел категорично отрече обвиненията в геноцид, като каза на висшия

...
Израел категорично отрече обвиненията в геноцид, като каза на висшия
Коментари Харесай

Израел казва на висшия съд на ООН, че прави всичко възможно, за да защити цивилните в Газа

Израел изрично отхвърли обвиняванията в геноцид, като сподели на висшия съд на Организация на обединените нации, че прави всичко допустимо, с цел да отбрани цивилното население по време на военна интервенция в Газа.

Международният съд (МС) завърши третия кръг от чувания по отношение на незабавни ограничения, поискани от Южна Африка, която споделя, че военното навлизане на Израел в южния град Рафа заплашва „ доста оцеляване на палестинците в Газа ” и изиска от съда да подреди преустановяване на огъня.

Тамар Каплан-Тургеман, един от правния екип на Израел, отбрани държанието на страната, като сподели, че е разрешила гориво и медикаменти на обсадените анклав.

„ Израел подхваща изключителни ограничения, с цел да сведе до най-малко вредите за цивилните в Газа “, сподели тя пред основания в Хага съд.

Протестиращ, фрапантен „ лъжци “, прекъсна за малко последните забележки на госпожа Kaplan-Tourgeman. Изслушването беше спряно за по-малко от минута, до момента в който защитата изведе една жена от публичната изложба.

Южна Африка сподели пред съда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР