Ребека Джойнс никога повече няма да преподава, след като беше

...
Ребека Джойнс никога повече няма да преподава, след като беше
Коментари Харесай

Фатална грешка на Ребека Джойнс и анонимен сигнал, който разкри тайния педофилски живот

Ребека Джойнс в никакъв случай повече няма да преподава, откакто беше приета за отговорна по шест обвинявания за полова интензивност с дете, в това число две, до момента в който е била доверено лице.

30-годишната жена беше разплакана, когато правосъдните заседатели произнесоха присъдата си в Кралския съд на Манчестър и тя ще бъде наказана на затвор през идващите месеци. Някогашната уважавана учителка по математика, която обожаваше „ мечтаната си работа “, се трансформира в хищна педофилка, откакто твърдеше, че се бори със самотата по време на блокирането поради ковид.

Джойнс твърди, че се е разделила с колегата си от девет години и се радва на „ вниманието “, което получава по време на работа от нейните възпитаници мъже. Но в последна сметка тя унищожи кариерата си, когато стартира болна полова връзка с един от учениците си, единствено на 15 години.

По време на процеса правосъдните заседатели чуха по какъв начин тя се грижи за първата си жертва, момче А, изпращайки го изображение на себе си по прашки и е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР