На фона на широко разпространения спад на пазара на криптовалути

...
На фона на широко разпространения спад на пазара на криптовалути
Коментари Харесай

AI прогноза за цената на BNB през 2024 година

На фона на необятно публикувания спад на пазара на криптовалути тази седмица Binance Coin (BNB) също се сблъска с редица провокации.

Въпреки това, прогнозите, основани на изкуствен интелект, плануват евентуален поврат и бича траектория за BNB с напредването на годината.

BNB претърпя бурна седмица, отразяваща по-широкия пейзаж на криптовалутите, като цената ѝ се намали с над 2%. Въпреки неотдавнашните неуспехи, общите ѝ облаги от началото на 2024 година остават постоянни, надхвърляйки 75%.

Прогнозите за цената на BNB през 2024 година се разграничават при моделите на изкуствения разсъдък. Един логаритъм, употребяващ историческите данни за BNB, техническия разбор, моделите на графиките и значимите пазарни събития, предлага евентуална целева цена от $838.12 до 31 декември 2024 година, което съставлява доста нарастване от 54.1% по отношение на актуалната ѝ стойност.

Друга платформа за машинно образование, CoinPriceForecast, е по-оптимистично настроена, като предвижда, че до края на годината BNB ще доближи $1,416, а прогнозите за 2025 година плануват по-нататъшен растеж до $1,500 доникъде на годината и $1,336  до края на годината.

GPT-4, модел на изкуствен интелект, създаден от OpenAI, планува целева стойност над $550 за BNB през 2024 година, отразявайки възходяща траектория, обусловена от съществуващите пазарни трендове и наличните данни.

Claude 3 Opus, последният модел с изкуствен интелект на Anthropic, предлага по-консервативна оценка, като предвижда BNB да завърши годината сред $512.45 и $541, отчитайки експертните отзиви, историческите трендове и преобладаващите пазарни настройки.

Понастоящем BNB се прави оценка на $543.88, като през последните 24 часа означи спад от 3%, а през миналата седмица – от 10%. Въпреки неотдавнашните спадове, цената му се е повишила с 47.31% през последния месец, считано от 22 март.

В Binance Smart Chain (BSC) се следи нараснала интензивност, белязана от увеличена обща заключена стойност (TVL) и голям брой преводи през последния месец, което може да ускори позитивните настроения и евентуално да подхрани възобновяване на цената на BNB.

Макар че прогнозите на изкуствения разсъдък допускат обещаващи резултати за BNB, от значително значение е да се признае присъщата неустановеност при точното прогнозиране на цените на активите. Провеждането на задълбочени изследвания преди вземането на капиталови решения остава от първостепенно значение за ориентирането в динамичния пазарен пейзаж на криптовалутите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР