Близък приятел от полицията, на когото Караджов имал доверие, водил

...
Близък приятел от полицията, на когото Караджов имал доверие, водил
Коментари Харесай

Какъв е психопрофилът на барикадиралия се бивш полицай?

Близък другар от полицията, на който Караджов имал доверие, водил договарянията с него. Още в самото начало е преценено, че обстановката е рискова, което постанова намесата на психолози.

„ От самото начало имаше информация, че има огромен риск барикадиралият се да одобри суицидни дейности от една страна, а от друга в случай че се подхващат някакви силови ограничения, има огромна възможност да пострадат и чиновници на министерството “, изясни Иво Бешков, шеф на Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи.

От диалозите, които барикадиралият се организира с приятеля си, психоложката Нели Косатдинова, която оказва помощ на терен, изготвя психопрофил.

„ Че е човек, който е обезверен и се усеща доста притиснат в ъгъла. Това е човек, който няма какво просто да загуби - беше извънредно обезверен.
В такава обстановка е наложително индивидът да остана спокоен, затова  тактиката е диалозите да се  водят търпеливо “, сподели Костадинова.

Тази сутрин  Караджове позволил приятеля си в двора на къщата, който му е поставил белезници. Преговарящите са безапелационни, че в нито един миг не е имало заплаха за живеещите наоколо.

 След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Затварят Симеоновския въжен превоз 2 мин. Затварят Симеоновския въжен превоз  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Затварят Симеоновския въжен превоз 2 мин. Затварят Симеоновския въжен превоз

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР