Ювентус официално уволни своя наставник Масимилиано Алегри, обявиха от клуба.

...
Ювентус официално уволни своя наставник Масимилиано Алегри, обявиха от клуба.
Коментари Харесай

Ювентус официално уволни Масимилиано Алегри

Ювентус публично уволни своя ментор Масимилиано Алегри, оповестиха от клуба. Това се случва след разразилия се скандал в Италия, при който треньорът на " Старата госпожа " е заплашил публицист от известното издание Tuttosport, а това се трансформира в централа тематика в Серия А.

Смяташе се, че Алегри така и така нямаше да остане отпред на Ювентус, само че в този момент италианският исполин взе ограничения и сподели несъгласието си с държанието на експерта. " Бианконерите " са 4-и в Серия А, като към този момент е несъмнено, че ще играят в Шампионската лига следващата година, само че не съумяха да вземат участие в борбата за купата, каквато е и задачата пред тима. Преди дни самият Алегри завоюва с тима Купата на Италия, откакто победи на финала Аталанта с 1:0.

Все още не е ясно кой ще е новият ментор на Ювентус, като се чака той да бъде определен в идващите седмици, а Паоло Монтеро ще довърши сезона отпред на отбора. Избор номер едно пред Юве е Тиаго Мота, който направи същински възторг с Болоня.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР