На фона на мечите перспективи пред Bitcoin Cash (BCH), VC

...
На фона на мечите перспективи пред Bitcoin Cash (BCH), VC
Коментари Харесай

Преглед на алтернативите на Bitcoin Cash с нарастващия потенциал на VC Spectra и THORChain

На фона на мечите вероятности пред Bitcoin Cash (BCH), VC Spectra (SPCT) набра впечатляващите $2.4 милиона в частната си сийд продажба, а в този момент е в ход обществената предварителна продажба, като цената на токена SPCT към този момент се е покачила с 587.5%.

Междувременно THORChain (RUNE) означи незабравим ценови скок, достигайки $3.31. Останете с нас, с цел да проучим за какво вложителите обмислят VC Spectra (SPCT) и THORChain, а не Bitcoin Cash (BCH) .



> > КУПУВАНЕ НА SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Мечи изгледи за Bitcoin Cash (BCH) през 2024 година

Цената на Bitcoin Cash (BCH) означи 7% растеж за един месец, достигайки $244 през ноември. Според някои пазарни индикатори обаче възходящият подтик на цената на Bitcoin Cash (BCH) може да е изправен пред евентуална промяна.

Един от притеснителните признаци е високата разпродажба на шорт позициите, което допуска, че търговците, които са залагали против Bitcoin Cash (BCH), може да бъдат принудени да продадат своите активи, което евентуално може да докара до намаляване на цената.

Техническите знаци също поддържат мечи изгледи за цената на Bitcoin Cash (BCH). Индикаторът Wave Trend алармира за евентуално секване в зоната на свръхпокупка, до момента в който показателят на относителната мощ (RSI) демонстрира меча дивергенция. Тези сигнали допускат, че цената на Bitcoin Cash (BCH) може да се нуждае от промяна.

Въпреки тези мечи знаци е значимо да се означи, че пазарът на криптовалути е непредсказуем и придвижванията на цената на Bitcoin Cash (BCH) могат да бъдат волатилни. Макар всичко това обаче анализаторите са настроени мечи за BCH, като прогнозата за цената на Bitcoin Cash е за $190 за 2024 година

VC Spectra (SPCT) – децентрализиран хедж фонд с действителна функционалност

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, който предлага неповторима композиция от методите на децентрализираните финанси (DeFi) и обичайните хедж фондове. VC Spectra обезпечава на вложителите достъп до нови ICO-та , тримесечни дивиденти и назад изкупуване, както и право на глас при вземането на капиталови решения.

Токенът SPCT е родната валута на платформата VC Spectra и работи върху блокчейна на Биткойн. Използва се за продан, децентрализирана търговия, ръководство на активи и такси за транзакции. SPCT токените са дефлационни и имат механизъм за изгаряне, който отстранява токените от обращение, когато се разпределят дивиденти или противоположни изкупувания.

В момента тече обществената предварителна продажба на VC Spectra, като цената на алткойн монетите SPCT към този момент се е нараснала с 587.5% , достигайки $0.055 . Първоначалната прогноза на VC Spectra за цената на SPCT токените до края на обществената предварителна продажба беше $0.080 , само че в този момент се чака цената да надвиши тази стойност.

> > КУПУВАНЕ НА SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

THORChain (RUNE): Причини за впечатляващия скок

THORChain (RUNE) стана очевидец на удивително повишаване на цената си, като за един месец тя скочи с над 100% . Този скок, достигнал $3.31 през ноември, се дължи на постоянните фундаменти, които стоят в основата на екосистемата на THORChain (RUNE).

Скокът на таксите за ликвидност, комбиниран с разрастващата се потребителска база, за което свидетелства възходящият брой неповторими суапове, демонстрира възходяща интензивност в мрежата. Освен това забележителните вливания на ликвидност и възходящите облигации RUNE, краткотрайно извадени от спекулативно обращение, акцентират устойчивостта на екосистемата THORChain.

Разширяването на Savers, едностранни принадлежности за ликвидност, в допълнение акцентира капацитета за повишение на цената на RUNE. Тези събития групово алармират за процъфтяваща екосистема THORChain, подтикват търсенето на RUNE и тласкат цената му към нови висоти.

Анализаторите чакат THORChain (RUNE) да доближи $4 през 2024 година Това съгласно мнозина прави RUNE една от най-хубавите криптовалути за вложение през 2023 година

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР