На днешния празник Сирни Заговезни - последния голям зимен празник

...
На днешния празник Сирни Заговезни - последния голям зимен празник
Коментари Харесай

Борисов: Аз на всички прощавам, простете и вие

На днешния празник Сирни Заговезни - последния огромен зимен празник съгласно старите български традиции, всички родственици се " простят ", като по-младите отиват у по-старите, синовете и дъщерите у родителите, кръстникът у кума и така нататък Самата амнистия се желае като по-младите вършат три поклона, целуват ръка на по-възрастните и споделят " Прощавай! ".
Българските политици обаче взеха решение да желаят амнистия посредством обществените мрежи, освен това без да се обръщат съответно към никого.
Премиерът Бойко Борисов употребява своята обичайната естрада Фейсбук, с цел да направи следното изказване:
" Днес е ден за амнистия, ден за примирение и вяра! Християните имаме вяра, че в случай че извиним оскърбленията, огорченията и обидите, и на нас Господ ще елементарни. Прощавайки, вървим към спасението.
Повече от година поставяме денонощни старания да преведем българите през ковид-пандемията, която всеки ден слага света пред нови и по-трудни тествания. Разбира се, постоянно може да бъде направено повече и по-добре. Но както и до момента - няма да щадим сили в опазването на живота и здравето на хората.
Многократно съм заставал пред Бог и пред хората, с цел да призная грешките си и да измоля амнистия. Вярвам в мъдростта на народа ни и в Божията протекция. Нека бъдем по-добри! Аз на всички прощавам, простете и Вие "

Министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов не остана по-назад и написа:
" Днес е ден за амнистия!
Прошка се желае и амнистия се дава! Но най-много се заслужава! Ние лекарите най-добре знаем цената на прошката - да я поискаш и да я дадеш! Всеки човек има защо да желае амнистия и има на кого да елементарни!
Простете и на мен и на вас да ви е простено!
И дано продължим дружно и с вяра! Защото вярата е в нашите ръце! "

" Сирни Заговезни е. Ден за амнистия. Прощавайте. Господ да елементарни на #хунтата ", пък е обръщението на намиращия се в Дубай обвинен предприемач Васил Божков, който ще взе участие в изборите със своята групировка " Българско лято ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР