На дискусия след прожекция на кино-хита Опенхаймер“ в Лос Анджелис,

...
На дискусия след прожекция на кино-хита Опенхаймер“ в Лос Анджелис,
Коментари Харесай

Холивудски актьор по време на стачките: Бях си вкъщи, ядях сирене

На полемика след прожекция на кино-хита " Опенхаймер “ в Лос Анджелис, артистът Килиан Мърфи показа по какъв начин се е справял с холивудските стачки.

" Просто си бях вкъщи... ядях сирене “, разяснява той. Протестните дейности бяха оповестени по време на премиерата на кино лентата в Лондон.

Емили Блънт, която също присъстваше, попита по кое време е спрял да яде сирене, на което Мърфи отговори: " Вчера “, т.е. 10 дни след формалното привършване на стачката.

Фенове побързаха да се пошегуват със обстановката, употребявайки фотоси от " Опенхаймер ". " Когато доставката на сирене се забави " и " Той май съществено излезе от мазето си, с цел да приказва по какъв начин яде сирене " са част от занимателните мнения в Интернет.

Стачката на SAG-AFTRA (Гилдията на екранните артисти – Американската федерация на телевизионните и радио артисти) е един от най-големите моменти в историята на Холивуд. 160 000 членове на SAG-AFTRA се сплотиха с 11 500 членове на Гилдията на писателите на Америка (WGA), с цел да провеждат митинг против огромните студиа заради несправедливи заплати, ИИ технологиите и разделянето на облагите в новата епоха на цифровия стрийминг. През юли обединението нададе военен зов против Алианса на филмовите и телевизионни продуценти (AMPTP).

Преговорите сред SAG-AFTRA и AMPTP се организираха от 2 до 11 октомври и бяха обновени на 24 октомври. На 8 ноември беше реализирано авансово съглашение сред двете страни. Стачката завърши на 9 ноември.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР