На четири места в София ще има украса, свързана с

...
На четири места в София ще има украса, свързана с
Коментари Харесай

Къде украсиха в София по повод Великденските празници

На четири места в София ще има декорация , обвързвана с идните великденски празници , оповестиха от Столичната община на уеб страницата си. Декоративни яйца ще бъдат украсени с естествени цветя и зеленина и ще бъдат ситуирани на няколко площадни пространства .

Първите три декоративни яйца към този момент могат да се видят в парка на Националния замък на културата (НДК).
 Георги Димитров
Такива ще се аранжират и в Градската градина пред Народен спектакъл „ Иван Вазов “, в градина „ Свети Седмочисленици “ и на площад „ Св. Неделя “.
 Георги Димитров
Предвидените краткотрайни съоръжения са с по три детайла с друга височина сред един и два и половина метра. На площад „ Св. Неделя “ ще бъде инсталирано едно триметрово яйце с богата зеленина и цветя.
 Георги Димитров
За украсата се употребяват десетки естествени цветя като петуния, вербена, лобелия, тагетист, които са присъщи за този сезон на годината. Богати на разнообразни багри – розово, цикламено, алено, зелено цветните решения ще основават въодушевление за жителите и посетители на града.
 Георги Димитров
Проектът за разполагане на краткотрайните уреди за декорация е координиран от работна група, в чийто състав влизат представители на общинския съвет и специалисти от разнообразни посоки на общината. Председател е арх. Росица Николова, която е общински консултант .
 Георги Димитров
Министерството на вътрешните работи (МВР) разгласи на 30 април засилени ограничения за сигурност за застраховане на опазването на публичния ред на идните Великденски празници.

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР