На Башар Рахал очевидно не му пука, че кръшка на

...
На Башар Рахал очевидно не му пука, че кръшка на
Коментари Харесай

Башар Рахал прекали в наглостта си! Вижте с кого запозна любовницата

На Башар Рахал явно не му пука, че кръшка на жена си, че даже е срещнал най-новата си държанка с роднините.
Актьорът към този момент не крие връзката със своята колежка от „ Лотария България “ – Райна Караянева. Той бе с нея и сестра си Карла на публично светско събитие предходната седмица, без да се тормози, че всички сътрудници ще ги видят дружно, а фотографите ще го щракнат с прясната му тръпка, писа „ Таблоид “.
Явно връзката на непоправимия коцкар с хубавата Райна към този момент е изцяло публична и двамата не се тормозят да показват близостта си. Това стана ясно, откакто се появиха на разположение на премиерата на най-новия филм с присъединяване на Башо „ Революция Х “, а след това цяла вечер бяха дружно на празненството, с което бе полята първата прожекция.
Впечатление направи, че водещата както преди прожекцията, по този начин и след нея със сестра му Карла не се разделиха и изглеждаше, че и двете се усещаха умерено в една компания. През цялото време си говореха другарски, обсъждаха кино лентата, гостите на премиерата, храната и така нататък
Башар бе настанил Карла и Райна на най-удобните места, здрависа се с всичките си сътрудници, след което се причисли към двете дами.
Башо от години е в отворен брак със брачната половинка си Калина, която живее в Съединени американски щати. Флиртът му с Караянева е стартирал преди 2 години, само че не траял дълго, поради връзката на Рахал с актрисата Ралица Паскалева. Тя пък му би шута по-късно поради волейболиста Теодор Салпаров, след което Башар се завърнал при Райна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР