На Ани Салич хич не й върви в любовта. След

...
На Ани Салич хич не й върви в любовта. След
Коментари Харесай

На Ани Салич не й върви в любовта! Отново остана без мъж след голям скандал

На Ани Салич никак не й върви в любовта. След развода със сърбина Бранко, журналистката по този начин и не съумя да се задържи дълго с различен.

Преди 2 години звездата на Нова тв излизаше за малко с банкер на междинна възраст, само че удари на камък. Доскоро пък се е виждала със състоятелен предприемач – вносител на вино и тютюневи произведения, но се е разделила и с него, написа " Уикенд ", базирайки се на осведомени.

Последният мъж на Ани се занимава с импорт на алкохолни питиета и поддържа висок стандарт на живот. В началото любовта им почнала обещаващо, само че се стигнало до раздор.

Причините за разлъката не са известни. Дали е несходство в характерите, дали се е появил трети човек  – водещата мълчи по въпроса. Тя рядко повдига завесата над интимния си свят и избира да приказва единствено за работа.

Нейни близки обаче настояват, че връзката й с предприемача e завършила с огромни кавги. Имало даже закани, че ще изнесе пред медиите интимни детайлности за връзките им.

Сега Салич ближела рани и се опитвала да превъзмогне болката от следващата разлъка. 52-годишната звезда упреквала себе си за любовните си несполуки. Пред хора от обкръжението си тя споделила, че е станала прекомерно затворена и безкомпромисна. 

Като по-млада била склонна да търпи мъжките дефекти, само че към този момент не била по този начин сдържана и елементарно се палела от най-малкото.

Не е загадка, че преди време Ани много понасям някогашния си мъж Бранко, преди да го разкара дефинитивно. След години трагичен брак тя най-накрая събра сили да се разведе със затъналия в хазартни задължения сърбин. След раздялата им те не желаеха да се гледат дори и на фотография, само че напоследък са затоплили връзките си.

Говори се, че водещата и някогашният й се сближили поради нещастието, сполетяла неговото семейство. През есента на 2020-а майка му умря ненадейно на 86 години. Въпреки че е разграничена с бащата на децата си, новинарката постоянно е уважавала някогашната си свекърва и гибелта й я съкрушила.

За да се пребори с неприятното въодушевление след следващата разлъка, тв звездата прибягва освен до другарски диалози, само че и до други по-сигурни способи. Запознати настояват, че тя се е подложила на поредност от разкрасителни процедури, включващи лифтинг на лицето, инжекции с хиалуронова киселина и ботокс.

Салич вярвала, че освежаването на външния й тип е крачка към нови вълнуващи прекарвания в персонален проект. Зрителите също регистрират, че наподобява отлично за възрастта си. " Тази жена не остарява! ", разясняват фенове на Ани в мрежата.

От кухнята на малкия екран издават, че освен любовни, само че и финансови паники за застигнали новинарката. Заради коронакризата заплатата й е била орязана съвсем тройно. Когато се реалокира от Би Ти Ви в Нова тв преди 7 години, тя се договорила за впечатляващите 17 бона на месец. Сега обаче се задоволявала едвам с 6.

Водещата била гневна на управлението и даже се канела да напусне, само че след това открила, че няма къде да отиде – и в другите електронни медии предложили сходно възнаграждение, че дори и по-ниско. В последна сметка Ани останала, само че към този момент вършела професионалните си отговорности без възторг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР