На 7 март /понеделник/ ще бъде направена първа копка за

...
На 7 март /понеделник/ ще бъде направена първа копка за
Коментари Харесай

Започва изграждането на Младежкия център в Монтана

На 7 март /понеделник/ ще бъде направена първа копка за строителството на Младежки център - Монтана. Той ще се построи по план BGLD-2.001-0004 „ Изграждане на Младежки център в град Монтана”, финансиран от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство по стратегия „ Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи “.
Събитието ще стартира в 11 часа в парк „ Огоста “ - Монтана. На него са поканени представители на Министерството на науката и образованието, което е програмен оператор, на Централното координационно звено към Министерски съвет, Областна администрация, РУО - Монтана, локалната изпълнителна и разпоредителна власт, културни институции и медии. Кметът Златко Живков ще показа плана, защото бенифициент по плана е Община Монтана. Неин сътрудник е исландската организация „ Хрингся “ от Рейкявик, която има богат опит в работата със обществени групи в неравностойно състояние.
Непосредствено след първата копка ще бъде извършена и конференция, на която Тихомир Антонов - началник на плана, ще опише какво ще съставлява постройката. При интерес, на въпроси на медиите ще отговорят и компаниите, ангажирани с проектирането и строителството на постройката. Автор на архитектурния план е "А4 Творчески колектив " ООД. Обществената поръчка за строителството на Младежки център - Монтана, беше извоювана от „ Енвайро Клийн “ ЕООД.
Екипът от юношески служащи и просветителни посредници ще показа идните си действия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР