На 4 март, в 12.00 ч. неизвестен извършител противозаконно отнел

...
На 4 март, в 12.00 ч. неизвестен извършител противозаконно отнел
Коментари Харесай

Откриха откраднати коли в Монтанско и Врачанско

На 4 март, в 12.00 ч. незнаен причинител незаконно лишил паркиран на ул. "Черковна " в гр. Лом лек автомобил "Фолксваген Поло " с врачанска регистрация, благосъстоятелност на лизингова компания. Сигналът в районно управление (на МВР) Лом е получен от 36-годишен ломски гражданин. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 346, алинея 1 от Наказателен кодекс.

В резултат на извършените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия чиновници на районно управление (на МВР) Лом и районно управление (на МВР) Монтана по „ горещи” следи са открили причинителя – 28-годишен престъпно проявения и осъждан от с. Медковец. Извършителят е открит и арестуван за период от 24 часа. Автомобилът е открит на територията на гр. Монтана и е конфискуван. Работа по изясняване на случая продължава районно управление (на МВР) Лом.

Белезници за двама, крали коли в София

Още един откраднат автомобил е открит, този път от органите на полицията във Враца. На 05.03.2020 година, в 22.35 ч. в РУ-Враца е получено известие за незаконно лишен автомобил в село Три кладенци, паркиран на улица в селото. След бързи издирвателни мероприятия чиновници на Министерство на вътрешните работи са разкрили автомобила, зарязан в борова гора в землището на същото село. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР