На 4 февруари, когато в клас ще се върнат учениците

...
На 4 февруари, когато в клас ще се върнат учениците
Коментари Харесай

Борисов каза в аванс какво ще се разреши в началото на февруари

На 4 февруари, когато в клас ще се върнат учениците от 5 до 12 клас, ще отворим и залите за извънкласни действия. Образованието и културата са извънредно значими за съхраняването на психическото здраве на децата. Това разгласи през днешния ден министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който на обиколка из страната.

"Данните за разпространяването на вируса у нас са обнадеждаващи, можем да създадем този компромис. Както и до момента - ще следим деликатно обстановката и ще взимаме гъвкави решения ", разяснява той.

"Над 1000 деца ежеседмично практикуват най-различни извънкласни действия в главно ремонтираната постройка на някогашния боен клуб в Сливница. Инвестирахме съществено в културата и образованието през миналия мандат и резултатите са налице. Близо 2,4 милиарда лева сме отпуснали на бранш "Образование " през последните 4 години, а бюджетът за просвета е двойно по-голям спрямо 2010 година ", разяснява още министър председателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР