На 36 години Санна Марин разбива стереотипа за това как

...
На 36 години Санна Марин разбива стереотипа за това как
Коментари Харесай

Изтекъл запис от парти със Санна Марин провокира скандал във Финландия - Живот

На 36 години Санна Марин разрушава стандарта за това по какъв начин би трябвало да наподобява и да се държи една жена политик. Като министър председател на Финландия тя е задоволително сериозна, с цел да ръководи страната в изискванията на военната експанзия на прилежаща Русия и на преобръщащите се публични настройки в интерес на участие в НАТО.

В същото време -, и както се вижда, нищо човешко не ѝ е непознато. Включително дивите купони - от тези, за които хората избират да не стават притежание на всеобщата аудитория.

Точно това обаче се случи в сряда против четвъртък, когато във финландските медии изтекоха записи, на които се вижда Санна Марин да танцува, пее и се прегръща с другари в много приповдигнато въодушевление.

В компанията ѝ са попаднали няколко обществени персони като, водещата Тини Викстрьом, радио журналистката Каролина Туоминен, стилистката Веса Силвер и 31-годишният народен представител от партията на Марин Илмари Нурминен.



Видеоклиповете станаха мотив за политическа офанзива против премиера от страна на опозицията - ръководителят на извънредно дясната Партия на фините Риика Пура даже приканва Санна Марин да се подложи на тест за опиати. Една от аргументите е, че в записа се чува имитация, която някои поясняват като намек за приложимост на кокаин.

Депутат от съдружния сътрудник на Марин - Центристката партия - също се включва с рецензии против нея в Twitter, като написа, че " хората чакат от премиера " да се тества и да покаже обществено, че не е приемала дрога.

Марин декларира, че няма проблеми да даде проба, тъй като няма какво да крие и не използва незаконни субстанции, само че се възмущава от намеците на опозицията против нея: " Не съм употребила дрога. Не съм използвала нищо друго с изключение на алкохол. Не съм броила количеството, пих умерено ".

" Аз имам фамилен живот, имам професионален живот и имам свободно време, което извозвам с другари. Също като доста хора на моята възраст. Аз ще бъда същият човек, който съм била и до момента - и се надявам, че това ще бъде признато ", споделя Марин, която ръководи от декември 2019 година и има поддръжката на своята Социалдемократическа партия.

Други политици във Финландия разясняват, че в случай че до момента Марин е употребила много ловко обществените мрежи в своя изгода, в този момент става тяхна жертва и то когато е на върха на известността си.

Каролина Туоминен, която взе участие в компанията на Санна Марин от клипа, споделя, че записите са направени единствено за персонално прилагане и не схваща по какъв начин са изтекли в медиите.

" Много пълнолетни хора прекарват вечерите си по този метод. Понякога алкохолът също е част от тях. Не мисля, че има нещо необичайно отвън това, че сега се вижда от всички ", споделя тя. Жената твърди, че потреблението на алкохол по време на празненството е била " изцяло естествена " и че не са употребявани други субстанции.

Самата Санна Марин признава, че купонът се е състоял преди към две седмици, само че не показва къде тъкмо. Първоначално групата се е събрала в два частни жилището, а по-късно е траяла с посещаване на два бара.

На въпроса дали има намерение да продължи да прекарва свободното си време със същия кръг хора, от който наподобява е изтекло видеото, тя показва, че ще резервира приятелите си.

Тя не счита, че полицията би трябвало да се намесва, с цел да проверява по какъв начин записите са излезли в общественото пространство.

" Нямам нищо да укривам, не съм направила нищо нелегално ", споделя още Марин. Във финландските обществени мрежи обаче се води спор дали тя не прекарва повече време в занимания, в сравнение с в ръководството. Други обаче не виждат нищо укорително в това, което се случва: " Санна Марин потвърждава, че когато работиш крепко, можеш да се забавляваш крепко ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР