На 33-годишна възраст тази Световна купа може да бъде последната

...
На 33-годишна възраст тази Световна купа може да бъде последната
Коментари Харесай

8 начина, по които си личи, че Кристиано Роналдо обича себе си

На 33-годишна възраст тази Световна купа може да бъде последната за Кристиано Роналдо.

Мъжкото му самоосъзнание ще живее постоянно, до момента в който не пристигна ден, в който няма да прибавя нови титли към сбирката си.

През своята впечатляващо сполучлива кариера, Роналдо печели репутацията на човек, който в никакъв случай няма да изпусне опцията да си съблече тениската, което несъмнено прибавя самонадеяност.

След Световната купа през 2012 година Роналдо беше запитан от испанския вестник Марка, за какво го считат за "злодей ", а той сподели: "Защото съм хубав, богат и популярен състезател. Защото съм забележителен. Нямам друго пояснение. " Другият въпрос, който попитаха Роналдо беше от кои играчи е най-впечатлен: "Аз, в огледалото ", сподели той.

През 2014 година Роналдо се съпоставя с Бога, казвайки на испанския вестник Mundo Deportivo, че е "направен да бъде най-хубавият ".

"Има хора, които ме ненавиждат и които споделят, че съм нахален, суетлив и каквото и да е ", сподели той. "Това е част от моя триумф... Не можем да живеем захласнати от обстоятелството какво мислят другите хора за нас. Просто е невероятно да се живее по този начин. Дори Бог не съумя да зарадва целия свят ".

От друга страна, Роналдо съумя да задоволи 131 милиона души, които да го последват в Инстаграм. Той е вторият най-следван човек в приложението, съгласно Newsweek.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР