Кралица Камила е предоставила първите си кралски права на седем

...
Кралица Камила е предоставила първите си кралски права на седем
Коментари Харесай

Кралица Камила разкри любимите си брандове

Кралица Камила е предоставила първите си кралски права на седем компании, в това число Шейн Конъли, дизайнерът зад флоралните аранжименти на миналогодишната коронация и сватбата на краля и кралицата през 2005 година, както и на първокласния централен лондонски повсеместен магазин Fortnum & Mason.

Седемте компании, определени от Камила, са измежду 145-те, определени преди този момент от крал Чарлз III, когато той беше принц на Уелс, чиито права са възобновени след възкачването му на трона.

Кралските заповеди работят като щемпел на утвърждение, с цел да посочат желаните артикули и услуги, употребявани от кралското домакинство и старшите членове на кралското семейство.

Така че, в случай че желаете да знаете къде Чарлз и Камила пазарят шапки или от кое място купуват вино или органично месо, коства си да ревизирате кои компании са създали прорез.

Използването на кралски заповеди може да бъде проследено до средновековието, когато Хенри II за първи път е дал Кралска харта на Weavers` Company, съгласно Асоциацията на притежателите на кралски заповеди. През 15 век са издадени първите публични кралски заповеди, в това число на кралския печатар Уилям Какстън.

Избрани компании получават позволение да употребяват кралския герб върху своите опаковки, транспортни средства и реклами за пет години. Днес актът за публично утвърждение на избрани марки остава една от последните останали пълномощия на английската монархия, които не са повлияни от Народното събрание.

Експертът по бранд финанси Дейвид Хей споделя, че клиентите са подготвени да платят сред 12% и 24% в допълнение за марки, които имат кралска заповед, съгласно изследване, извършено от неговата консултантска компания предходната година.

„ Няма подозрение, че откакто получите кралска заповед, има значение, всеки ден на улицата, когато хората купуват вашите артикули и когато става дума за продажба на компания “, сподели той пред CNN.

Те също могат да бъдат от изгода за английските компании на интернационалната сцена, добави Хей. „ Има доста обстановки, в които английските марки се развиват напред тук-там като Америка, Близкия изток, Китай и съществуването на кралска заповед несъмнено оказва помощ. “

Кралските заповеди се дават на необятен кръг лица и компании в разнообразни браншове, от селското стопанство и опазването до офис консумативи и облекло.

Други компании в последния лист на краля и кралицата включват Wartski, основан в Лондон бизнес за бижута, Corgi Hosiery Ltd, уелски самостоятелен производител на чорапи, и Camel Valley, лозе в Корнуол, на което се доверява производството на пенливи виновност за кралските особи.

„ Нейно Величество демонстрира мощен интерес към развиването на британските виновност “, сподели Боб Линдо, ръководещ шеф на Camel Valley, добавяйки, че тя е била „ страховит източник на поощрение и възторг “.

„ Да бъда назначен за един от първите й притежатели на заповед е доста особено “, сподели той.
Получаването на кралския щемпел на утвърждение лишава няколко години и включва сложен развой на кандидатстване. „ Ако оферирате стоките си на един от кралските дворци, които дават тези неща, повече от пет години непрестанно, имате право да кандидатствате “, споделя Хей.

Тази година имаше „ непоколебим фокус върху дейностите за стабилно бъдеще “, съгласно Том Атрон, основен изпълнителен шеф на Fortnum & Mason, първокласният основан в Лондон магазин за храни и питиета, който получи една от първите кралски права на Камила.

Хей също е забелязал тази смяна към добра екологична процедура. „ Изглежда напълно ясно, че в случай че има някакви (екологични, обществени и управленски) проблеми с компанията, те няма да получат кралска заповед “, сподели той.

„ Сега това в действителност основава дребен двоен удар от изгода за тези компании. Ако някой от кралското семейство употребява вашия артикул, те го харесват и считат, че е добър, това е едно нещо. Ако въпреки това те утвърждават обстоятелството че имате високи стандарти на ESG, в сегашния свят, това си коства тежестта в злато. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР