На 31 май група Ъпсурт и 100 Кила ще бъдат

...
На 31 май група Ъпсурт и 100 Кила ще бъдат
Коментари Харесай

Ъпсурт се подиграха с феновете си! ПР ход ли се оказа „разпадането“ на групата?! Фактите говорят сами

На 31 май група Ъпсурт и 100 Кила ще бъдат участници в взаимен концерт, който ще се организира в една от огромните столични зали – „ Христо Ботев “. Организаторите сякаш се възползват от зародилия проблем с напускането на Буч и не стопират да заблуждават почитателите и да ги карат да се чудят дали той въобще ще пее на въпросното мероприятие или не, разбра HotArena.

Рекламните номера, които се въртят на страницата на събитието във Facebook, стартират да карат хората да си мислят, че раздялата на членовете на Ъпсурт е просто един добър ПР ход .

Събитието за концерта във Facebook бе основано на 22 февруари. В същия ден уредниците пускат в страницата линк към уеб страницата Epaygo, откъдето почитателите могат да си купуват билети. На постера там стоят ликовете на всички членове от Ъпсурт дружно със 100 Кила. Нормално е, съгласно този индикатор, всеки един да си намерения, че купува пропуск за мероприятие, на което ще участва както Ицо Хазарта и Бат Венци, по този начин и сякаш напусналият групата Буч.

На 24 февруари стартират да се пускат обособени фотоси на участниците в концерта. Започват с самостоятелен кадър на Буч, което ускорява версията, че макар разпада на триото, той ще бъде в зала „ Христо Ботев “ през май.

На 9 март също е пуснат фотос на рапъра в страницата на събитието във Facebook, а няколко дни по-късно и общо фото на Ъпсурт с всичките членове на групата. Версията, че ще бъдат тримата на концерта се поддържа до 13 май, когато уредниците пускат клипче, на което се вижда, че на ВИП пропуските стоят лицата единствено на Ицо Хазарта, Бат Венци и 100 Кила. От Буч към този момент няма и диря. До този миг концертът е съвсем разпродаден. На 22 май е пуснато фото, че остават 9 дни до концерта, а на него учудващо или не… Буч още веднъж го няма всред останалите участници. В уеб страницата Epaygo махат остарялата фотография и поставят нова, на която Буч още веднъж се е изпарил и по всичко проличава, че няма да пее в зала „ Христо Ботев “.

Преди 14 часа на страницата още веднъж се появява рекламно фото за концерта, на което са и тримата членове на Ъпсурт. А на корицата на събитието във Facebook са единствено двама. Все още не сме срещнали въпроса дали Буч ще бъде на този концерт, нито пък чули или видели публично изказване по проблема от уредниците.

Напомняме, че преди към месец – два излезе информацията, че Буч напуща „ Ъпсурт “, само че групата имала поети взаимни участия с него до юни месец, които въпреки всичко би трябвало да бъдат изпълнени в наличието на целия състав.

Самият рапър удостовери в свое изявление, че това е истина и че пътищата му с тези на Венци и Ицо се и разделят, и разминават.

Паралелно с признанието си пусна нова ария с Goodslav „ БГ Рап “, не изключително сполучлива, посредством която по един или различен метод осмя сътрудниците си от групата. От тогава насам разговорът сред тях е станал сложен и на моменти съвсем неосъществим, по тази причина е толкоз мъчно да се схванат дали въпреки всичко ще проведат плануваните си взаимни участия до края на юни. Което, несъмнено, най-вече объркало и ощетило почитателите им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР