На 3 март, в деня на 142-ата годишнина от Освобождението

...
На 3 март, в деня на 142-ата годишнина от Освобождението
Коментари Харесай

„Здравей, България“ с петчасова празнична програма на 3 март

На 3 март , в деня на 142-ата годишнина от Освобождението на България , в изключително издание от 7.00 до 12.00 ч., „ Здравей, България “ ще направи феновете съпричастни на тържествата в цялата страна.

На живо от честванията на връх Шипка и пред паметника на Незнайния войник в София ще бъдат Николай Дойнов и Христо Калоферов. Ще ви покажем похода на най-дългото знаме в Стара Загора, панихидата в църквата в гр. Шипка и ски-спускането с национални носии съпроводено от гайди в Пампорово.

В студиото в София, водещите Аделина Радева и Виктор Николаев ще посрещнат българина, който развя родния трикольор на Оскарите предходната година – Димитър Маринов , президента на България от 1997 до 2002 година Петър Стоянов и конституционния арбитър Атанас Семов . За отзвука на честванията измежду българите в Съединените щати споделя Йонко Мермерски . За кръвта и свободата ще приказват писателката Здравка Евтимова , старозагорският митрополит Киприян , историците – проф. Милко Палангурски и проф. Пламен Павлов . Ще гостуваме и на доктор Чавдар Ангелов – шеф на комплекса „ Шипка “.

За диагнозата „ Патриотизъм “ в „ Здравей, България “ приказват още обичаният български артист Владо Пенев и продуцентът и сценарист на най-успешния български медицински сериал „ Откраднат живот “ – Иван Спасов . В навечерието на кинопремиерата на кино лентата „ Останалото е пепел “ – Асен Блатечки и Диляна Попова , ще разкрият детайлности за историческата драма и персоналните си прекарвания.

Не пропускайте изключителното издание на „ Здравей, България “ по NOVA на 3 март от 7.00 до 12.00 ч.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР