На 25 юни 2018г. се проведе заседание на Комисията по

...
На 25 юни 2018г. се проведе заседание на Комисията по
Коментари Харесай

Пирински: Решителни действия срещу недекларирания труд!

На 25 юни 2018г. се организира съвещание на Комисията по обществена политика, претовареност и обучение на Парламентарната асамблея Евронест. В асамблеята вземат участие Европейски Съюз и страните от Източното партньорство - Азербейджан, Армения, Беларус, Грузия, Молдова, Украйна. Съпредседателят на Комисията, евродепутатът - социалист Георги Пирински посочи, че недекларираният труд е изострен проблем и за страните -членки от Европейски Съюз, и за страните сътрудници.

Действията за решаването му би трябвало да включват както краткосрочни и дълготрайни ограничения за гарантиране на правно регламентирани условия на труд, по този начин и съпътстващи ограничения за обществена отбрана на упражняващите нерегламентиран труд.

Социалната комисия утвърди показания по тематиката отчет за битка с незаконния и недекларирания труд и повишение на обществената сигурност на служащите в Европейски Съюз и в страните от Източното партньорство. На 26 юни 2018 година отчетът единомислещо бе признат от пленарния състав на Парламентарната асамблея Евронест.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР