На 22.08.2018 г. около 13,10 ч. 58-годишна жителка на Вършец

...
На 22.08.2018 г. около 13,10 ч. 58-годишна жителка на Вършец
Коментари Харесай

Писаха СМС заплахи на врачанец, един е арестуван

На 22.08.2018 година към 13,10 ч. 58-годишна жителка на Вършец и 49-годишен врачански гражданин са декларирали в районно управление (на МВР) Вършец, че предходната нощ мъжът получил текстови известия на мобилния си телефон със закани за ликвидиране по отношение на него и с закононарушения по отношение на собствеността на дамата. Това оповестиха от ОДМВР-Монтана.

Съобщенията били изпратени от мъж, живеещ в гр. Вършец. Случаят е доклаван на дежурни прокурор и проверяващ служител на реда.

Образувана е кореспонденция по чл.144, алинея 3 от Наказателен кодекс. Служители на районно управление (на МВР) Вършец са провели издирвателни мероприятия, при които са открили, че заканите са отправени от 51-годишен престъпно проявен и осъждан врачански гражданин, живеещ и в гр. Вършец.

Полицейските чиновници са посетили адреса на мъжа в гр. Вършец, открили са го и са го довели в постройката на районно управление (на МВР) Вършец.

Спрямо 51-годишния са взети административни ограничения по реда на член 65 от ЗМВР и е арестуван за период до 24 часа в районно управление (на МВР) Вършец.

По случая продължава работа районно управление (на МВР) Вършец. Материалите ще бъдат докладвани на прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР