На 2 април политическите парии и коалиции отново ще влязат

...
На 2 април политическите парии и коалиции отново ще влязат
Коментари Харесай

Парламентарни избори 2023 - букмейкъри дават примамливи коефициенти

На 2 април политическите парии и обединения още веднъж ще влязат в борба за повече места в Народното събрание. Очакванията са 49-ят парламент още веднъж да бъде пъстра палитра, само че битката ще бъде оспорвана и интензивна до самия край. Напълно предстоящо, където има спор сред двама или повече съперници там е забавно и за хазартните оператори. Някои от тези  предлагат примамливи коефициенти за победител в парламентарните избори.

 

Betano беше един от първите букмейкъри, които предложи на своите клиенти възмоножстта да плануват кой ще победи в нощта на 2 април. Компанията дава няколко варианти за залози. Традиционо максимален интерес има към победител в изборите. Тук с най-ниския коефициент е обединението ГЕРБ-СДС 1.75. На дребна разлика е обединението ПП-ДБ 2.15. Борбата сред тях ще бъде оспорвана, а сигурно всички букмейкъри се оповават на социологическите изследвания при образуването на ставките. Поради тази причина в Betano останалите са надалеч обратно. Движение за права и свободи с коефициент 75.00, а възможностите на БВ, Българска социалистическа партия и Възраждане са оценени на 100.00. Приема се залог и за въможността друга партия да завоюва изборите, като тук коефициентът е 50.00. Betano предлага и още няколко варианти за своите клиенти. Това са % на гласувалите за избрана партия, като вариантите са ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, Движение за права и свободи, Възраждане, Българска социалистическа партия и БВ. Този букмейкър ви дава опция да предвидите и по какъв начин ще се развият дуелите сред БВ и Има Такъв Народ, както и сред Движение за права и свободи и Възраждане. Може да пробвате шанса си и да опитате да познаете каква ще бъде изборната интензивност на 2 април, а Betano дава варианти за под/над 40.5%.

 

Сред
букмейкърите, които дават опция за залог на изборите е и Winbet. Опциите при тях на този стадий са 3 - предугаждане на победител в директни “двубои ”. Изравнени са възможносите за триумф на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. В тази борба за първата позиция Winbet дават по-голям късмет на ПП-ДБ с коефициент 1.85, до момента в който възможностите на ГЕРБ-СДС са оценени с 1.95. Далеч по-явен любимец има в дуела сред Движение за права и свободи (1.20) и Възраждане (4.00), а възможностите на Българска социалистическа партия да завоюва против Възраждане са минимални съгласно Winbet.

 

На този стадий третият
букмейкър, който предлага залози върху резултатите от  е InBet. Един от най-новите играчи на пазара също има няколко варианти за своите консуматори. Фаворит за успеха на 2 април е ПП-ДБ с коефициент 1.75. Следват ГЕРБ-СДС (2.05), Движение за права и свободи (67.00), Възраждане (101.00) и Българска социалистическа партия (251.00). В InBet забавна опция е да бъде наравен залог за броя на партиите/коалициите, които ще минат бариерата от 4% при вота и ще влязат в 49-о Народно заседание. С коефициент от 1.90 най-възможно е да имаме пет или шест партиен парламент съгласно този букмейкър. Останалите варианти са седем партии да прескочат летвата с коефициент 15 към едно. Да забележим осем партии в идващото  е с възможност от 34 към едно. InBet също дава опция за залог върху изборната интензивност, а чертата е поставена на 39.5%.

 

Със сигурност тези благоприятни условия за
залог при букмейкърите и  ще създадат изборите още малко по-интересни за българите. А резултатите ще се чакат с голямо неспокойствие. 

* обява

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР