На 19 септември светът се сбогува с кралица Елизабет II,

...
На 19 септември светът се сбогува с кралица Елизабет II,
Коментари Харесай

Преди погребението: видяха облак с профила на Елизабет II СНИМКА+ВИДЕО

На 19 септември светът се сбогува с кралица Елизабет II, управлявала 70 години, и по този мотив в мрежата се появиха доста думи на тъга, както и фотоси и видеоклипове с Нейно Величество. Но може би най-необичайната фотография, отдадена на починалия монарх, е оповестена от фотографа Иън Макларън, пише Daily Mail.

Британец, който живее в Португалия, снима облаци, които наподобяват профила на кралица, носеща тиара. Според създателя на фотографията той е карал на север, когато е направил тази фотография, а по-късно облаците са се придвижили към Обединеното кралство, „ с цел да стигнат в точния момент за погребението на Нейно Величество “.


Облак с профила на кралица Елизабет II Снимка: Иън Макларън

А в Обединеното кралство Асоциацията на хилмените в Орпингтън, Югоизточен Лондон, се събра в навечерието на погребението на кралицата и сътвори голям профил на Нейно Величество от 250 свещи. Всеки гражданин сложи по една свещ, с цел да оформи голям силует на кралицата. Заедно те образуваха ослепителен профил, сходен на този на пощенска марка.

„ Наистина искахме да организираме нещо, което хора от всевъзможен генезис и вероизповедания, млади и остарели, да могат да дойдат и да се насладят, и нещо, в което хората да могат да вземат интензивно присъединяване. Използвайки свещи, успяхме да създадем нещо в действителност особено и в тази влажна и студена вечер излязоха стотици хора, с цел да отдадат респект “, сподели пред кореспонденти ръководителят на асоциацията Стивън Сангстър.

A residents association in London has paid tribute to the Queen through creating an image of her face using 250 candles

READ more live updates on The Queen`s funeral here:
— Glasgow Times (@Glasgow_Times) Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР