На 19 декември 2017 г. в хотел Маринела ще се

...
На 19 декември 2017 г. в хотел Маринела ще се
Коментари Харесай

Броени дни до връчването на „ЗЛАТНО СЪРЦЕ” – годишните награди за благотворителност и социална отговорност на списание BUSINESS LADY

На 19 декември 2017 година в хотел Маринела ще се организира четвъртото издание на Годишните награди за щедрост и корпоративна обществена отговорност на списание Business Lady - „ Златно сърце ".

Целта на самодейността е да даде обществено самопризнание и да насърчи напъните на бизнеса, неправителствения бранш, медиите и обособената персона, дали своя принос на обществото, участвайки в разнообразни обществени планове.

Наградите „ Златно сърце " се присъждат за инициирани, осъществени и/или подкрепени публично значими акции и обществени начинания в разнообразни категории, измежду които Подкрепа на беззащитните; Зелена планета; Спортни инициативи; Културни проекти; Корпоративен гражданин; Устойчиво развитие; Образование, образование и развитие; Информационни акции за предварителна защита и устойчивост; Медиите и обществените каузи; Здравеопазване и здравни инициативи; Неправителствени организации в действие; Цялостна обществено виновна политика и други Награда „ Златно сърце " може да получи всяка българска или интернационална институция, или обособена персона, обществено ангажирана на територията на България.

По време на събитието ще се организира благотворителна акция за поддръжка развиването на надарени български деца. Част от тях ще имат опция да участват и да покажат капацитета и гения си пред гостите. Проектът „ Таланти в деяние " е част от активността на съдружие „ Успешни в България ", учредено от дамите от Business Lady Club. Всички присъстващи ‹златни сърца› на церемонията ще могат да допринесат с подаяние за реализацията на децата гении. Повече информация за децата гении можете да намерите тук: https://www.facebook.com/businesslady.eu/.

Сред съществени цели на съдружие „ Успешни в България " е да работи интензивно за личностното и духовно развиване на българските деца и младежи, като ги подкрепя да развият своя капацитет и да се осъществят сполучливо в България. Също по този начин, да оказва помощ за професионалното насочване, за развиването на предприемаческия дух и метод на мислене у децата, да подкрепя връзката и координацията сред бизнеса и образованието.

Партньори на самодейността тази година са Business Lady Club, радио Витоша и радио Фокус, осведомителна организация Фокус, осведомителна организация Кросс, интернет порталите Mail.BG, Radar.BG, b2bmedia, Manifesto.BG, Flashnews.bg. На формалната гала ще участват над 130 публични лица, политици, дипломати, представители на бизнеса и разнообразни държавни, неправителствени и частни институции и фондации, медии, посетители и другари на списанието.

Водещи на събитието по традиция ще бъдат артистът Явор Ралинов и актрисата и писателка Албена Ставрева. За положителното въодушевление на гостите ще се погрижат танцьорите Анджелина Кръстева и Матю Кръстев от Спортен клуб за спортни танци „ София данс ", неколкократни първенци на България и медалисти от балкански и европейски надпревари.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР