На 18 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна

...
На 18 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна
Коментари Харесай

Спират водата на 18 октомври в част от столицата

На 18 октомври 2017 година (сряда), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Румен челник “, кв. „ Подуяне “, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Румен челник “ 
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Румен челник “ №10.

На 18 октомври 2017 година (сряда), по отношение на монтаж на спирателни кранове на ул. „ Руджери “ и ул. „ Ловджийска чешма “, с. Панчарево, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. " Руджери ", ул. " Елин Пелин "
ул. " Самоковско шосе " от ул. "   Елин Пелин " до ул. " Юрий Гагарин ".
ул. „ Ловджийска чешма “, ул. „ Бор “ № 6,8,10
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „ Руджери “ ъгъла с ул. „ Елин Пелин “; ул. „ Ловджийска чешма “ № 24.

На 18 октомври 2017 година (сряда), по отношение на монтаж на спирателен кран на ул. „ Спортист “, с. Мировяне, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

ул. " Мировско шосе ", пл. „ Васил Левски “, ул. „ Еделвайс “, ул. „ Спортист “ и някогашен икономически двор
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „ Алеко Константинов “ ъгъла с ул. „ Мировско шосе “.
 
На 18 октомври 2017 година (сряда), по отношение на реорганизация на махленски тръбопровод на ул. „ Босилеградска “, кв. „ Орландовци “, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
по ул. „ Босилеградска “ от ул. „ Мара Бунева “ до края на тупика
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „ Мара Бунева “ ъгъла с ул. „ Босилеградска “.

На 18 октомври 2017 година (сряда), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Сърнена гора “, кв. „ Горубляне “, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Сърнена гора “ 
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Сърнена гора “  №6.

На 18 октомври 2017 година (сряда), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Ложев дол “, с. Доброславци, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Житенски път “, ул. „ Могилка “, ул. „ Бунтовник “, ул. „ Градинарска “ 
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Ложев дол “  ъгъла с ул. „ Житенски път “.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
“Софийска вода ” АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР