На 17 септември в София гост на ЗИЦ Медикъл Караджъ

...
На 17 септември в София гост на ЗИЦ Медикъл Караджъ
Коментари Харесай

Топ хирург консултира на 17 септември в София пациенти с диабет тип 2 и наднормено тегло

На 17 септември в София посетител на ЗИЦ Медикъл Караджъ ще бъде експертът по гастроентерология и обща хирургия доцент доктор Самет Ярдъмджъ, който работи в Група Болници Медикал Парк, Истанбул. Той ще ни гостува по покана на нашия шеф Звезделина Лютфи. В рамките на деня, експертът ще организира изцяло безвъзмездни съвещания на българските пациенти, нуждаещи се от консултация, второ мнение или лекуване в чужбина за своите болести.

Това, което би трябвало да създадат пациентите, искащи да се възползват от безплатната консултация със експерта е да се обадят на телефоните на ЗИЦ Медикъл Караджъ 0879 977 402 или 0878 500 940 и да запишат час за консултация.

Кой е доцент доктор Самет Ярдъмджъ?

Доц. доктор Ярдъмджъ практикува  в следните посоки:
Бариатрична хирургия Метаболитна хирургия при пациенти с Диабет вид 2 Онкологична хирургия Ръкавна гастректомия Лечение на Гастроезофагеален рефлукс Стомашно-чревна хирургия Стомашна хирургия Лапароскопска хирургия Лечение на възпалителни болести на червата Колоректална хирургия
По отношение на метаболитната хирургия, доцент доктор Ярдъмджъ прави интервенции за:
Намаляване размера на стомаха за стопиране усвояването на храната. Стомашен байпас /лечение на сънна апнея, астма, висок холестерол, нарушавания мастната обмяна, диабет вид II, хипертония, подагра/. Ревизионната хирургия – вторична бариатрична хирургия. Стомашен ботокс – нехирургичен способ, посредством който се реализира понижаване на апетита.
По отношение на гастроентерологичната хирургия доцент доктор Самет Ярдъмджъ прави лекуване на:
Улцерозен колит Туморни формирания на стомашно-чревния тракт Болест на Крон
Специалистът прави още:
Диагностика и лекуване на гастроезофагиален рефлукс Гастроскопия Колоноскопия
 

Доц. доктор Самет Ярдъмджъ е експерт по гастроентерология и обща хирургия, метаболитна хирургия и затлъстяване.

Завършва с отличие Медицински университет - Анкара, след което продължава образованието си със специализация по онкологична хирургия и трансплантация на органи в онкологичния център на болница “MD Anderson ” и болница “Memorial Hermann ” – Хюстън, Съединени американски щати.

Завръща се в Истанбул и печели първо място в конкурс по обща хирургия. След сполучливо довеждане докрай на образованието си, по това време, доктор Ярдъмджъ става и най-младият хирург в направление гастроентерология в Турция. Назначен е в Университетска болница, където преподава на студенти по обща хирургия и също по този начин взе участие в голям брой изследвания за рационализиране на лапароскопската, бариатричната и метаболитната хирургии. Той дава и огромен принос при проучването на органи за трансплантация. На Международния конгрес по трансплантации е награден  с приз „ Най-добър млад откривател “, по отношение на достиженията си.

През 2017г. приключва образование по ревизионна бариатрична хирургия в Белгия и тогава получава купата доцент.

През годините на своя професионален път дотук, Доц Ярдъмджъ работи в центрове, в които се извършват  над 2000 интервенции годишно.

Към момента, доцент доктор Самет Ярдъмджъ практикува в клиниката по обща хирургия към болница Медикал Парк Пендик, Истанбул.

Той е член на:
турската хирургическа асоциация Турското общество по гастроентерология Асоциацията за ендоскопска и лапароскопска хирургия Турската асоциация по хепатопанкреатобилиарна хирургия Турското сдружение по хирургия на затлъстяването Дружество за бариатрична и метаболитна хирургия Международната федерация по хирургия на затлъстяване и метаболитни нарушавания (IFSO).
Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доцент доктор Самет Ярдъмджъ на 17 септември 2021г. в София, би трябвало да си запишат час авансово на:
телефоните на „ Медикъл Караджъ “: 0879 009 742 и 0878 500 940 да заявят стремежи от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.
Имайте поради, че прегледи няма да бъдат осъществявани по време на консултациите. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполагат пациентите все още.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР