На 16 юни Слънцето образува хармоничен тригон със Сатурн. Какво

...
На 16 юни Слънцето образува хармоничен тригон със Сатурн. Какво
Коментари Харесай

Аспекти на Слънцето със Сатурн и Нептун: Добри възможности, но и дебнещи опасности

На 16 юни Слънцето образува съразмерен тригон със Сатурн. Какво ни носи това?

Период на въздържаност, успокоение и централизация. Възможност за подсилване на обществената и материална база. Кратък интервал на възходящо неизменност, устойчивост, самообладание, усърдие във всички задания, хрумвания, проекти.

Изгражда солидна основа за продължение на дълготрайни каузи и планове. Отложените каузи в този момент могат наред да бъдат позволени. Благоприятен интервал за обмисляне и приготовление на дълготрайни планове за бъдещето, само че в това време би трябвало да бъдете по-благоразумни, внимателни и настойчиви. Добре ще е, в случай че можете да се възползвате от препоръките на по-възрастни и опитни хора.

Сериозността и самоконтролът оказват помощ да се успее във всяка работа, като доста е потребно в този ден да съставите работен проект за дейностите за по-дълго време занапред нататък.



Добре е да се посещават управляващите, шефовете, държавните институции и ведомства, добре е да се стартират нови бизнеси, нови предприятия. В това отношение работата върви добре, там където са нужни устойчивост и неизменност, централизация на мисълта.

Добре е за основаване на всяка компания, компания или група, да се подписват съглашения, контракти, съюзи и връзки. Можете да извършите сполучлива и преференциална покупка и продажба на земя, недвижими парцели.

Добро време за правене на дълготрайни проекти, за работа в екип, за домакинска работа и имотни въпроси, за земеделие и строителство, за закупуване на лична къща, апартамент, за подписване на нови съглашения и контракти, за годеж и брак (при жена), за образуване на всевъзможни събития, за осъществяване на идеалистични желания. Пряко повлияни ще бъдат Близнаци и Водолеи.

В същото време Слънцето се сблъсква в площ с Нептун

Това е неподходящ аспект, който дава мощни страсти, спор сред волята и идеализма. Може да аргументи огромно комплициране, лесна неустойчивост на внушения, държание, забулено в сянка, следване на химери. Лесно можем да бъдем излъгани. Създава отчаяние, неодобрение, отбягване на отговорности. Харчим повече, в сравнение с сме възнамерявали, подготвя към потребление на неправилни и нечестни средства за реализиране на задачите.

Да се внимава с използването на медикаменти, опиати и алкохол. Неподходящо време за упойка. Тайни любовни връзки или машинация в любовта. Самозаблуда във връзка с същинските връзки. Нежелана бременност. Ако се намирате на отмора на море, край огромен язовир, непознати водоизточници, бъдете доста деликатни. Не влизайте на надълбоко. Пряко повлияни ще бъдат Близнаци и Риби.

Съсредоточете се върху духовните търсения. Влиянието на двата аспекта е 2-3 дни.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР