На 16 ноември, събота, от 8 ч. до 17 ч.

...
На 16 ноември, събота, от 8 ч. до 17 ч.
Коментари Харесай

Renault представя новите CLIO и ZOE на 10-тия юбилеен Renault Фест

На 16 ноември, събота, от 8 ч. до 17 ч. Renault Клуб България провежда 10-тия юбилеен Renault Фест за притежатели и почитатели на марката. Събитието ще се организира на писта Дракон, с. Калояново и е традиционно подкрепено от Рено Нисан България.

Програмата на събитието включва любителски надпревари със собствени автомобили, разграничени в различни категории и дисциплини, както и надпревара за майсторско шофиране за широката аудитория. За първи път тази година уредниците показват и клас ПРОФИ, включвайки и професионални пилоти в конкуренцията.

Специално за посетителите Renault България ще даде опция за тестдрайв на новите Renault CLIO и ZOE. Участниците във феста ще имат опция да бъдат измежду първите, докоснали се до чувството за качество, фините материали, мекото покритие на арматурното табло, панелите на вратите и канта на централната подпора, прецизно обработените облицовки и покрития в интериора на новото Renault CLIO. С по-компактен дизайн за да се освободи пространство и да се интегрират повече автомобилни технологии, напълно новият „ Интелигентен кокпит “ на модела е фокусиран върху лидера. Оборудван с най-широките екрани в сегмента, той осигурява съвременна ергономичност за всепоглъщащо чувство при шофиране.

Любителите на електрическата мобилност ще могат да се насладят увеличените мощност и самостоятелност на новото Renault ZOE. Емблематичният модел предлага широка гама от високотехнологично съоръжение, подобряващо както комфорта при шофиране, така и прекарването на борда.

Програмата на събитието включва и много изненади и интензивности за децата, а организаторите са подготвили различни награди.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР