На 16-ия ден от войната на Русия срещу Украйна Въоръжените

...
На 16-ия ден от войната на Русия срещу Украйна Въоръжените
Коментари Харесай

Въоръжените сили на Украйна буквално унищожават руските агресори, Кремъл докарва да воюват затворници - както нацистите, създали някога СС дивизията "Дирлевангер"

На 16-ия ден от войната на Русия против Украйна Въоръжените сили на страната дават заслужен отпор на агресора и сдържат неговото нахлуване. Това оповестява Генералният щаб на ВСУ. " Нашествениците понасят съществени загуби и попълнят редовете на подразделенията като довеждат пандизчии, на които са дали обещание прошка в подмяна ", означават скандалния факт от украинския Генщаб.

Тази процедура за съставяне на наказателни отряди от пандизчии, криминали, изнасилвачи и садисти е типична нацистка процедура. По време на Втората международна война нацинонал-социалистическа Германия основава няколко такива подразделения, от които с най-мрачна популярност е тъй наречените Секретен сътрудник дивизия на Оскар Дирлевангер - бойците на Дирлевангер главно се набират измежду бракониери и пандизчии, закоравели престъпни нарушители, направили убийства, изнасилвания, палежи и грабежи, като измежду тях имало и рискови освидетелствани луди. " Готови са да одобряват всеки в редовете на въоръжените сили на РФ - дори такива, които нямат никакъв опит с военна работа ", декларират още от Генерален щаб на ВСУ. На територията на Херсонска област съветските окупатори се пробват да вкарат административно-полицейски режим и основават комендатура за " поддържане на реда ". По време на вчерашните боеве в Черниговска област с подразделения на ВСУ съветските агресори са понесли обилни загуби. Личният състав на съветските нашественици по това направелние е извънредно покварен и всеобщо се предава в плен., оповестява украйнския Генщаб. " В няколко обитаеми пункта врагът нарушава нормите на интернационалното филантропично право, прави грабежи, взема цивилни лица за заложници и организира изтезания ", обобщават още украинските военни.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР