На 14 и 15 януари 2023 г. ще се проведе

...
На 14 и 15 януари 2023 г. ще се проведе
Коментари Харесай

Sofia Wedding Expo ще се проведе през януари 2023 в „София хотел Балкан“ за 15-та поредна година

На 14 и 15 януари 2023 година ще се организира петнадесетото сватбено ревю Sofia Wedding Expo. Събитието ще се състои в центъра на София – още веднъж в красивите зали на „ София хотел Балкан “, а уредници са компания „ Експолайн “ и списание „ Сватба “.

През годините ревюто се трансформира в най-значимото сватбено събитие и съставлява професионална платформа за директна връзка и пряк контакт на всички двойки, на които им следва женитба, с експертите от сватбения отрасъл.

Бъдещите младоженци ще имат неповторимата опция в границите на уикенда да се срещнат с най-хубавите в областта на сватбените услуги, да се срещнат с новите трендове в сватбената мода, да възнамеряват своето сватбено празненство и да получат скъпа информация, което ще улесни подготовката на сватбения ден. Те ще могат да се възползват от огромни отстъпки, които компаниите изложители вършат по време на събитието.

В особено обособено място в програмата на ревюто ще бъдат извършени къси семинари от най-изтъкнатите експерти в другите сфери – флорист, фотограф, брачен сътрудник и други Програмата ще бъде оповестена в уеб страницата на ревюто на 3 януари 2023 година.

Фирмите изложители ще показват булчинска мода, мъжки костюми, цветя и флорални украшения, сватбени сътрудници, торти и оферти за сладостен бар на сватбата, бижута, местоположения, фотографи, огнени и светлинни резултати, пиротехника и балони, предложения, аксесоари, танцови обединения, лимузини, гримьори и фризьори, оферти за сватбено странствуване.

 

За пръв път по време на ревю на специфична повърхност ще бъдат позиционирани творби на тазгодишните носители на „ Златна игла 2022 “ - Ирен Велковски, Радослава Лазарова, Радостина Долапчиева, Мария Радославова – Миа и на фешън къща Andrews.

Всички гости ще вземат участие в лотария с доста награди – нощувки в прелестни хотели в България и в Гърция, спални комплекти за младоженци, книги за фамилията, ваучери за козметични процедури и доста други. Тази година огромната премия ще бъде булчинска рокля на дизайнерката Евгения Борисова, която е на стойност 2000 лева!

Първият ден ревюто ще бъде отворено за гости от 10:00 до 19:00 часа, а вторият ден, на 15-ти януари (неделя), може да бъде посетено от 10:00 до 18:00 часа. Входът е с билет на стойност 3 лева или с покана от списание „ Сватба “.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР