Ким Кардашиян пропуснала афтърпартитата на Met Gala, като според запознати

...
Ким Кардашиян пропуснала афтърпартитата на Met Gala, като според запознати
Коментари Харесай

Тайната на тънката талия на Ким Кардашиян на Met Gala

Ким Кардашиян пропуснала афтърпартитата на Met Gala, като съгласно осведомени една от аргументите бил тоалетът, с който била облечена, като тънката й талия провокира съществено безпокойствие измежду феновете й.

Появата й на аления килим на модерно събитието шокира мнозина поради извънредно стегнатия корсет, с който тя беше издокарана и с които мъчно успявала да диша. Визията й несъмнено предизвика голям брой мнения, като консуматор в обществените мрежи непосредствено попита: " Колко ребра са й отстранени? "

Списание Vogue показа видео на Ким, която се бори да диша, до момента в който се приготвя за най-голямата вечер в модата.

Видеото стартира с дълги, мудни издишвания на Ким, до момента в който режисьорът я пита: " Как е дишането? " " Това е форма на изкуство. Но го разбрах ", дава отговор Ким.

Според нейни близки, неналичието й на афтърпартитата не била поради стегнатия корсет, с който беше облечена, а тъй като нямала предпочитание и най-много, тъй като рано сутринта трябвало да лети за Европа, с цел да участва на фестивала OMR 2024 в Хамбург.

" Беше в действителност хубаво, че няма да отивам на всички афтърпартита. Не ми харесва да излизам, тъй че това беше идеалното опрощение, тъй като в действителност желаех да дойда тук ", съобщи пред аудиторията Кардашиян.

Доказвайки, че в действителност може да направи всичко, Ким кацна в Хамбург в 15:00 часа във вторник, откакто мина по аления килим към 19:00 часа нюйоркско време в понеделник вечер.

Германия изпреварва с шест часа Ню Йорк, което прави двете й изяви единствено с 13 часа разлика. Времето за полет от Ню Йорк до Хамбург е към девет часа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР