На 14.07., около 19.40 часа, в гр. Долни чифлик е

...
На 14.07., около 19.40 часа, в гр. Долни чифлик е
Коментари Харесай

Спецоперация с бой и арести в Долни Чифлик

На 14.07., към 19.40 часа, в гр. Долни чифлик е зародил скандал, след ПТП сред родственици на участниците в случая. Непосредствено по-късно, са осъществени силови- хулигански дейности от група мъже, по отношение на родственици на едната пострадала в злополуката. По случая е формирано досъдебно произвеждане по чл.321 от Наказателен кодекс под надзора на Варненска Районна прокуратура, написа Блиц.

С цел задържане на причинителите и профилактиране на лица от дейния престъпен контингент – по линия силови дейности и закононарушения против личността, на 22.07., бе извършена профилирана полицейска интервенция. Тя бе под управление на бранш „ Общоопасни закононарушения “ към отдел „ Криминална полиция “ от ОДМВР – Варна.

Към криминалистите бяха присъединени и екипи на Охранителна полиция, както и чиновници от бранш „ Специализирани тактически дейности “. Незабавната реакция на служителите на реда, докара до задържането на четирима мъже от Долни чифлик на 22, 24, 25 и 28 години.

Проведени бяха нужните оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално- следствени дейности за документиране незаконната активност на арестуваните. Мъжете са доведени в ареста за период до 24 часа. На същите са повдигнати обвинявания, а работата по случая продължава под надзора на ВРП.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР