На 11-ти октомври се проведе третото от поредица специални събития

...
На 11-ти октомври се проведе третото от поредица специални събития
Коментари Харесай

Маги Джанаварова: Има една много специална песен, татуирана върху мен

На 11-ти октомври се организира третото от поредност специфични събития на Edna.bg - " Историите на Edna жена: Думите в музиката ". Вълнуващото събитие на уеб страницата имаше за посетители едни от най-популярните и обичани певици в България - Поли Генова, Керана и Маги Джанаварова - и събра повече от 100 посетители, измежду които известни лица от светския и медийния живот, както и част от нашите читатели.

Пред камерата на Edna.bg застана очарователната Маги Джанаварова – една обичана певица, за която музиката постоянно е била метод на живот и предопределение. 
От напълно скоро Маги се радва на най-голямото благополучие в живота - на своето бебе. Това обаче напълно не може да я спре по музикалния ѝ път, дори в противен случай - обогатява го. 

" Все още не мога да вляза в студиото. (смее се) Иначе по никакъв различен метод не се чувствам изменена. Даже до момента в който бях бременна, имах чувството, че гласът ми е доста по-стабилен. По-хубаво през живота си мисля, че не съм пяла, както до момента в който бях бременна, " споделя певицата. 

Дългогодишната и сполучлива кариера на Маги сигурно я е научила на доста значими неща и тя с наслада споделя опита си. Ето какво има да каже тя на девойките, които желаят да трансфорат пеенето в своя специалност:

" Съветът ми е да имат характерност, да не копират. Много е мъчно да не копираш първоначално, до момента в който си по-млад. Всички ние се учим от някого или от няколко реализатори. В някакъв миг да се опитат да трансформират всичко това, което са научили, през себе си, да намерят себе си във всичко, което са слушали и виждали. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР