На 1 октомври (неделя) Музейко празнува рожден ден. Навършват се

...
На 1 октомври (неделя) Музейко празнува рожден ден. Навършват се
Коментари Харесай

Музейко става на 8 години: Космическо парти

На 1 октомври (неделя) " Музейко " чества рожден ден. Навършват се 8 години от откриването на " Музейко ", които ще бъдат маркирани с забавна стратегия. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Гости ще бъдат актьорите от спектакъл „ Карлсон “, които ще показват обичаната история за Малкия принц и неговата лисица.

Програмата за празника планува куп вълнуващи опити, приказки за планетите, работилници и още доста интензивности.

Пълната стратегия е оповестена на интернет страницата на Общински културен институт Научно-образователен детски център „ Музейко “.

Общинският културен институт „ Музейко “ взе участие в следващото събитие от най-големите фестивали за деца " ЕКО КИДС Тур " - на 30 септември в Стара Загора, от 11.00 до 17.00 часа, в парк „ Пети октомври “.

Фестивалът „ ЕКО КИДС Тур “ е проведен от National Geographic Кids и предлага богата стратегия за дребни и огромни деца, цели да въодушеви интереса към природата и науката, посредством занимателни и просветителни преживявания. " Музейко " ще показа разнородни изложбени модули, в това число " Живей в кръговрата ", " Как се храни листото? ", " Как се гасят пожари? ", забавни опити с вода и свързани с природата.

" ЕКО КИДС Тур " основава вълнуващи прекарвания за децата и техните фамилии, които желаят да се забавляват и да се научат по едно и също време. Фестивалът поддържа дейното включване в ученето и значимостта на опазването на околната среда.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР