Музикалната икона Тейлър Суифт отново е в центъра на конспиративна

...
Музикалната икона Тейлър Суифт отново е в центъра на конспиративна
Коментари Харесай

Тейлър Суифт е в центъра на нова теория на конспирацията

Музикалната икона Тейлър Суифт още веднъж е в центъра на тайна доктрина, само че този път дружно с приятеля си - звезда на американския футбол, и с президента на Съединени американски щати Джо Байдън, съобщи Агенция Франс Прес.

Двойката Тейлър Суифт - Травис Келси към този момент месеци наред провокира медийно неспокойствие. Тя, богатата попзвезда, която цялостни игрища, усъвършенства върхове и поддържа връзка с холивудски звезди, само че от самото начало поддържа имидж на елементарна жена; той, прочут играч по американски футбол от тима " Канзас Сити Чийфс "... и " положително момче ".

US rightwing conspiracy theory touts Taylor Swift as ‘Pentagon asset’
— Guardian news (@guardiannews)
Техният романс е толкоз идеален, че може да послужи за сюжет на сантиментална комедия, отбелязва Агенция Франс Прес.

Това обаче е прекомерно хубаво, с цел да е истина, мърморят десни коментатори и хора, които започнаха да популяризират всеобщо доктрина на конспирацията, надминаваща по досетливост многочислените предходни клюки.

Този път става дума за това, че любовната спекулация е изфабрикувана и задачата ѝ е да приготви почвата за гръмкото обществено изказване на Тейлър Суифт, че поддържа демократа Джо Байдън преди президентските избори през ноември, отбелязва Агенция Франс Прес.

По същия метод финалният мач от шампионата по американски футбол " Супербоул " на 11 февруари, в който тимът на Травис Келси ще взе участие, ще бъде подправен - упорстват доста консерватори - с цел да се подсигурява успеха на " Канзас Сити Чийфс ". А това ще повлияе на настоящия президент.

" Чудя се кой ще завоюва идващия месец " , пошегува се републиканецът Вивек Рамасуами в обществената мрежа " Екс " (бивша " Туитър " ), който беше претендент за Белия дом, преди да застане на страната на Доналд Тръмп, евентуалният противник на Байдън на 5 ноември. " И се чудя дали за тази есен не се приготвя огромно изказване в поддръжка на кандидат-президент от двойка, която изкуствено е основана ",  добави той.

Some posited that Taylor Swift’s movement into the football world was proof of a political conspiracy theory connected to the government.
— Variety (@Variety)
Коментаторът Майк Криспи, подкрепящ Тръмп, се включи в дебата. 

" Всички знаят, че Тейлър Суифт и Травис Келси са подправени, като и че " Супербоул " е подправен " , написа той.

Според крайнодясната коментаторка Лора Лумър " психическата интервенция на демократите за интервенция в изборите на Тейлър Суифт се разплита измежду бял ден ".

Редица хора, които поддържат тази доктрина, се възползваха от опцията да нарекат Травис Келси " господин Пфайзер ". За огромно страдание на антиваксърите, играчът промотира имунизацията против COVID-19 на компанията.

Тейлър Суифт, хвалена от милиони почитатели в Съединени американски щати и по света, от няколко години провокира неодобрение, даже ненавист измежду последователи на дясното, отбелязва Агенция Франс Прес.

Тя дълго време пазеше в загадка политическите си пристрастия, само че през 2018 година спонсорира двама демократи от щата Тенеси.

През 2020 година певицата публично разгласи поддръжка за Джо Байдън против Доналд Тръмп, обвинявайки републиканеца, че е " раздухал пламъците на белия супремасизъм и расизъм през целия (си) мандат ".   

Въпреки че е мъчно да се оцени точното влияние на тази поддръжка, Суифт е доста известна измежду младите дами с право на глас. А и може да активизира част от младежите, като ги предизвиква да се записват за присъединяване в изборите.

През септември Тейлър Суифт разгласява известие в Instagram, в което прикани своите над 270 милиона почитатели да посетят платформата Vote.org, с цел да се записват за избор. Тогава организацията регистрира над 35 000 нови регистрации в този ден, което е 23% скок по отношение на същия ден година по-рано.

Conservative social media is engulfed with a Taylor Swift conspiracy theory centered on the idea that the NFL is rigging games for Swift's boyfriend's team to win the Super Bowl, potentially tying in with an endorsement for President Biden.
— The Hill (@thehill)
В предишното изпълнителката води акции за правата на ЛГБТ+ общността и се опълчи на решението на Върховния съд на Съединени американски щати за унищожаване на конституционната гаранция за правото на аборт.

Оттук може би потеглят клюки и тайни теории за Суифт, като да вземем за пример тези, които настояват, че певицата е пионка на Пентагона или че по време на концертите си прави черна магия.

Този уикенд в обществената мрежа " Екс " бяха оповестени подправени нецензурен фотоси с присъединяване на младата жена, което временно блокира търсенето на " Тейлър Суифт " в мрежата, припомня Агенция Франс Прес.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР