Мутри отвличат певицата на един от най-доверените хора на Слави

...
Мутри отвличат певицата на един от най-доверените хора на Слави
Коментари Харесай

Пребили Гъмзата и отвлекли певицата му

Мутри отвличат певицата на един от най-доверените хора на Слави Трифонов - Гъмзата. Историята описа самият тромпетист в подкаста на Тото.

Тя се разиграла в заведение по време на европейското състезание по футбол през далечната 1996 година Гъмзата и оркестърът му имали изява в заведение на бул. „ Черни връх ".

„ Всичко беше в кръв ", спомня си известното лице от „ Ку-ку бенд ". По думите на Гъмзата заведението е било изцяло празно. В един миг обаче нахлули 15 души и почнали да куфеят на музиката. Единият от тях закачил певицата. 3а да го разсее, музикантът му предложил песни по поръчка.

Конфликтът ескалирал и цялата група младежи скочили на Гъмзата. " Само като ме подкараха! Заведението беше в бели плочки... стана цялото в кръв ", споделя той.

След побоя бандата се разбягала и Гъмзата осъзнал, че певицата я няма. Докато музикантите разтървавали младежите, някой отвлякъл изпълнителката. „ Сигнал, полиция, завардване на изхода на София... ", спомня си Гъмзата, написа Марица. 

 Намерили певицата в високомерен от нарушителите апартамент в „ Младост 4 ". „ За неволя, на всичкото от горната страна, аз пребивавам в отсрещния вход ", смее се музикантът.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР