Мотошествие в подкрепа на донорството на яйцеклетки се провежда в

...
Мотошествие в подкрепа на донорството на яйцеклетки се провежда в
Коментари Харесай

Ти си живота: Мотошествие в подкрепа на хората с репродуктивни проблеми в София

Мотошествие в поддръжка на донорството на яйцеклетки се организира в София. В навечерието на огромния християнски празник Благовещение, Фондация " Искам бебе " и мотористи от цялата страна провеждат шествие под наслов " Ти си живота ". Целта е да се притегли внимание към донорството на яйцеклетки и репродуктивното здраве измежду младите.

" Ти си живота " - това е мотото на мотошествието с идея. Фондация " Искам бебе " и мотористи от цялата страна се събират през днешния ден в столицата. Целта е да се притегли вниманието на българите към значимостта от донорството на яйцеклетки. У нас над 150 хиляди двойки имат проблеми с репродукцията. Мотошествието потегли от Българска народна банка и ще приключи при УНСС в " Студентски град ".

Мария Янева - ръководител на фондация " Искам бебе ": " Ние мотообществото, постоянно сме били безпределно виновни към разнообразни дела. Може би най-хубавата, най-голямата идея е това да помогнем на всеки, който желае да има свое дете. "

Д-р Георги Николов: " Както аз, по този начин се надявам и всички да осъзнаят какъв брой значимо е донорството на овоцити и по принцип донорстовото, тъй като не може България да се похвали с изключително доста донори както за кръв, по този начин и за органи, включително и за яйцеклетки. "

Десислава Боцева - УНСС: " Смятаме, че атрактивността на мотоциклетизма би трябвало да се употребява и за благородни дела, изключително идеите,които вдъхват живот. "


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР