Мощен спонсор е влязъл в преговори с ЦСКА-София, информира Тема

...
Мощен спонсор е влязъл в преговори с ЦСКА-София, информира Тема
Коментари Харесай

Мощен спонсор преговаря с ЦСКА-София


Мощен спонсор е влезнал в договаряния с ЦСКА-София, осведоми " Тема спорт ". Става въпрос за компания, чийто предмет на активност е обвързван с лотарийни игри. Фирмата, която е измежду водачите на пазара у нас, е стартирала диалозите с управлението, само че на този стадий няма информация да е подписан контракт.

Любопитното е, че компанията към този момент спонсорира и различен от водещите отбори в България. Повече изясненост към договарянията се чакат след реванша на ЦСКА-София с Титоград в Черна гора за Лига Европа. Нещата значително зависят от позицията на " алените ", които би трябвало да дадат своя отговор на отправеното предложение за съдействие посредством реклама. Спонсорът предявява предпочитание логото му да попада на екипите на тима.
 ЦСКА-София - Титоград 4:0 @@@
Кандидат-рекламодателят демонстрира предпочитание логото му да попада на екипите на тима. В момента клубът има три спонсора – мобилен оператор, букмейкър и производител на кафе. Емблемите и на трите компании са върху екипите на отбора от " Армията ". Наскоро " алените " се снабдиха с още два колегата – компания за ядки и производител на костюми.
efbet Лига 1 кръг, петък 12 юли  ЦСКА-София 21:00предстои  Етър

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР