Монтана е домакин на кандидатстудентска борса. Бъдещите студенти могат на

...
Монтана е домакин на кандидатстудентска борса. Бъдещите студенти могат на
Коментари Харесай

Монтана е домакин на борса за кандидат-студенти

Монтана е хазаин на кандидатстудентска борса. Бъдещите студенти могат на място да получат настояща информация за изискванията във висшите образователни заведения в страната. Борсата в Младежкия дом бе открита от Тихомир Антонов - зам.кмет на община Монтана:
"Има деклариран интерес от 15 образователни заведения, които, уповавам се, да оказват помощ на нашите деца да създадат верен избор за своето бъдеще ", сподели той.
Кандидатстудентската борса се организира в Монтана за 14-ти път, напомни шефът на форума Валентин Паскалев.
"Идеята на борсата е да събере учениците от областта- да дойдат в Центъра и да получат нужната информация за кандидатстване. "
Бъдещите студенти Виктория и Александър са удовлетворени, че на място могат да се осведомят за условия за банкет във висшите образователни заведения.
"Разясниха ни много неща, които ни интересуват. Удобно ни е всичко да е на едно място ", считат те.
По време на ревюто кандидат-студентите могат да получат настояща и подробна информация за изискванията за кандидатстване, банкет, образование, обществено битови условия, благоприятни условия за реализация след довеждане докрай на висшето обучение и други
Всяка година при започване на пролетта съдружие "Кандидатстудентска борса " провежда показване на висшите учебни заведения в София и другите академични градове в страната. Борсата в Монтана ще работи и на следващия ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР