Монотонната работа, прекарването на целия работен ден пред компютъра водят

...
Монотонната работа, прекарването на целия работен ден пред компютъра водят
Коментари Харесай

С едно упражнение стяга тялото си и извайвате осанка

Монотонната работа, прекарването на целия работен ден пред компютъра водят до доста проблеми. Появяват се проблеми със стойката, кръста и мускулите. Ако тези чувства са ви познати, би трябвало незабавно да вземете ограничения, с цел да подобрите формата си. Причината – заболяванията, свързани с неправилната стойка нарастват от ден на ден, а последствията все по-трудно преодолими.
Има едно доста елементарно и прелестно упражнение, което ще ви помогне да подобрите стойката си и в същото време да раздвижите мускулите на тялото и то до момента в който сте неподвижен. Правете го един път на ден и сами ще усетите разликата.
За упражнението ви би трябвало една забрадка, която да навиете на плътно руло. Поставете я под кръста си, като легнете върху нея. След това опънете ръцете на горе и съединете двата си дребни пръста. Изпънете краката си и съединете и палците. Добре е да полежите в тази поза най-малко 5 минути. Това ще ви помогне да разтегнете мускулите си, гръбнакът ще заеме вярната позиция, стойката ще се изправи, а талията ще се оформи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР