Дългоочакваният трейлър за следващия сезон на Властелинът на пръстените: Пръстените

...
Дългоочакваният трейлър за следващия сезон на Властелинът на пръстените: Пръстените
Коментари Харесай

Трейлърът на Властелинът на пръстените: Пръстените на властта излиза, докато феновете стават свидетели на злия възход на властта на Саурон

Дългоочакваният филмов откъс за идващия сезон на Властелинът на пръстените: Пръстените на властта под възторжени фанфари от почитатели.

Prime Video пусна филмовия откъс във вторник, като също по този начин показа, че акомодацията на J.R.R. Падането на света на Толкин на 29 август. Действието се развива хиляди години преди събитията от извънредно известните филми „ Властелинът на пръстените “ и „ Хобитът “ и обгръща основаването на Пръстените на силата, съюз сред елфи и хора и по какъв начин Тъмният лорд Саурон пристигна на власт.

Този иден сезон наподобява се концентрира върху възхода на Саурон към властта, защото филмовият откъс демонстрира жестока и интензивна визия, до момента в който Саурон (изигран от Чарли Викър) сее безпорядък. Антагонистът с руса коса също е показан на видно място на плаката за шоуто, устата му е вдигната в лека усмивка, до момента в който се взира в фена.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати, отидете на.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Филмът „ Властелинът на пръстените “ за Голъм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР