Момичета, запомнете: много често, но някои от тези обещания не

...
Момичета, запомнете: много често, но някои от тези обещания не
Коментари Харесай

Всичко, което обещават мъжете, но никога не го правят

Момичета, запомнете: доста постоянно, само че някои от тези обещания не могат да бъдат изпълнени по никакъв метод. Разказваме ти в какви случаи на им е доста мъчно да изпълнят обещаното.

„ Ще спра цигарите, почтено. Просто ми дай време да привикна с мисълта и да се приготвя. " И подготовката се проточва с години.

„ Не те ревнувам. Аз съм възрастен мъж. " Този възрастен мъж е ревностен по природа, тъй че не очаквай да се мотаеш с приятелките си до сутринта и по-късно да минеш без разпит.
свързани новини7168на 03.01.20224433на 13.01.2022
" Ти си най-красивата. Никога няма да погледна други девойки. " Да, несъмнено. Между другото, специалистът по връзките Дейвид Бенет от Medical Daily отбелязва, че " хвърлянето на взор " на други хора се случва на подсъзнателно равнище.

" Никога не се сещам за някогашната си. " И ти му вярваш? Има ли рядка форма на амнезия или изцяло е не запомнил всичко, обвързвано с някогашната му другарка? Ти си неговото настояще и бъдеще, а тя е предишното. Не се надявай и опитвай да го откъснеш от спомените му. Но внимавай: в случай че си я напомня прекомерно постоянно и приказва за нея с доста деликатност, време е да си поговорите съществено.

„ Деинсталирам Tinder. “ Може би е по този начин. Или може би не напълно. По неговата логичност не е належащо да заплаща, с цел да преглежда профилите на непознати девойки (и се измъква, че по този начин или другояче единствено гледа - въпреки всичко не ти изневерява). Говори с него и изрично му изясни, че това ти е неприятно.

" Вече няма да се фотографирам и да качвам фотоси с други девойки в Instagram. " Да, той има доста приятелки и ти искаш да си единственото момиче в неговия профил. Можеш да опиташ да приказваш с него, само че е по-лесно да приемеш, че не си единствената жена в живота му.

" Винаги ще ти правя подарък цветя. " Отначало може би ще е по този начин, само че във всяка връзка интервалът с бонбоните, балоните и букетите завършва рано или късно.

" Обещавам, че това няма повече да се повтори. " Няма значение какво е направил – захвърлил е чорапите си, не е спуснал тоалетната седалка или се е загледал в минаваща красива госпожица. Ще го направи още един път. Има такова нещо като табиет. И не можеш да направиш нищо по въпроса.

" Никога няма да укривам нищо от теб. " Нека бъдем почтени: ти не му казваш нещо и той крие нещо от теб. Имате право на дискретност. И персонално пространство (в рамките на естественото, несъмнено!)

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР