Момчетата се раздадоха напълно и видяхте, че български футболисти могат

...
Момчетата се раздадоха напълно и видяхте, че български футболисти могат
Коментари Харесай

Стефанов: Българските футболисти победиха скъпоплатените чужденци

„ Момчетата се раздадоха изцяло и видяхте, че български футболисти могат да побеждават скъпоплатени чужденци “, разяснява президентът на Славия Венцеслав Стефанов след успеха над Левски във финала за Купата на България, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Белите “ стигнаха до скъпия трофей след триумф с 4:2 след осъществяване на дузпи на Националния стадион „ Васил Левски “. „ Момчетата се раздадоха изцяло и видяхте, че български футболисти могат да побеждават скъпоплатени чужденци. Как да не съм удовлетворен? Българските футболисти се раздадоха до дъно, играха за България, играха за себе си, играха за клуба. Когато си с наемници, мъчно можеш да ги мотивираш. За Георги Петков думите са непотребни. Загорчич има пожизнен контракт, до момента в който реши “, сподели Стефанов след срещата.

Президентът на Славия не пропусна да се заяде със противника на „ белите “ във финала. „ Ние сме ги основали, с цел да има с кой да си играем и в този момент ви показахме, че постоянно ще е по този начин “, сподели Стефанов. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР