Можете да прогоните несгодите от огнището и да привлечете късмет,

...
Можете да прогоните несгодите от огнището и да привлечете късмет,
Коментари Харесай

5 артикула, които привличат негативна енергия в къщата

Можете да прогоните несгодите от огнището и да привлечете шанс, като се отървете от избрани неща.
Съществуват най-малко 5 продукта, които притеглят отрицателната сила в къщата.
 Как да се оправим с отрицателните хора Как да се оправим с отрицателните хора
Всички сме изпитвали страничните резултати от връзката с отрицателни сътрудници, познати или сътрудници. Може би работите с някой, който н...

Всичко, което ни заобикаля, е наситено с сила. Тя може да бъде, както позитивна, по този начин и негативна. Какви предмети би трябвало неотложно да се изхвърлят в кошчето, с цел да се усъвършенства домашната атмосфера, узнайте тук:
5. Празни бутилки
Според легендата празните опаковки, бутилки, флакони носят беднотия в къщата. Наред с това бутилките постоянно затрупват килера, балкона или мазето. Всъщност, помислете, какъв брой постоянно ги употребявате? Отървете се от тях и даже няма да забележите по какъв начин портфейлът ви ще стане малко по-пълничък. Освен това може да спечелите малко пари, като предадете празните опаковки в пункта за събиране и преработване на пластмаси и метали.
4. Снимка с недостатъци
 6 предмета, които отстраняват неприятната сила от вкъщи 6 предмета, които отстраняват неприятната сила от вкъщи
Някои хора имат вяра, че в дома им може да има неприятна сила, която въздейства на фамилията и неговото благополучие. Ако сте от тези суеверни хора,...
Старите фотоси, направени с кино камера, може да не наподобяват добре. Например може да се появи леке ​​в региона на изображението на вас или вашите близки или изображението е размазано. Няма да имате изгода от такива фотоси, съхранявайки ги в албума. Не бива и да ги закачате на стените и да ги поставяте в рамки. Може да привлечете заболявания и несгоди. Затова по-добре е да се отървете от тях.
3. Счупен часовник
Часовникът е знак на времето. Не може да имате циферблат със замръзнали стрелки в къщата. По този метод ще привлечете стагнацията в живота. Счита се за доста неприятна прокоба, в случай че часовникът е стоял тъкмо, пред очите ви. Струва си да се отървете от подобен обект още на идващия ден. Разбира се, това би трябвало да стане, откакто го оставите във вода за една нощ. Езотериката предлага да не гледате или да запомняте времето, посочено върху такива часовници. Това няма да докара до нищо положително.
2. Счупени чинии и съдове
Натрошените, ощърбени или напукани съдове въздействат на фамилните връзки. Преди да имате време да погледнете обратно, в случай че не се отървете в точния момент от развалените предмети от бита ще започнете да се карате с близки и обичани хора.
 ТОП 6 признака, че имаш мощна сила ТОП 6 признака, че имаш мощна сила
Някои хора имат гений да „ усещат “ пространството, към себе си. Те елементарно могат да разграничат „ положителните “ трептения...
1. Счупено огледало и стъкло
Още от антични времена огледалата се смятат за справочник за другия свят. Ако в къщата има огледала или стъклени предмети, даже и с дребни чипове, незабавно се отървете от тях. Повредените повърхности от този материал притеглят нещастието в къщата и сами по себе си са знаци на разрушението.
Разбира се, не трябва да се паникьосвате, в случай че сега не се отървете от нездравословните предмети от бита. Не сте в заплаха. Нещата с неприятна сила въздействат последователно. Препоръчително е обаче да не отлагате одита на дома и да се отървете от неща, от време на време. Те освен затрупват жилището, само че и въздействат отрицателно на ориста ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР