Можете да живеете така, че каквото и да кажете, да

...
Можете да живеете така, че каквото и да кажете, да
Коментари Харесай

Четири действия, които зареждат с огромна сила думите ви

 Можете да живеете по този начин, че каквото и да кажете, да има силата да трансформира действителността

Представете си, че всичките ви стремежи се сбъдват. И освен на Нова година – а постоянно. Например, пожелаете на някого възобновяване – и индивидът се възвърне. Или сте благословили някого на пътя – и хората безвредно са стигнали до вярното място. Страхотно?

Словото е креативна мощ и също така е един от главните принадлежности за основаване на действителност. Но с цел да бъде Словото дейно, би трябвало да поемете отговорност за всичко, което казвате. И ли най-малко спазвайте следните 4 правила:

Винаги казвайте истината

Това е първият неизменим закон на речта, който безспорно изисква дръзновение. Защото ще би трябвало да се изправите пред действителността, която сте се опитвали по всевъзможен метод да избегнете, избирайки неистина.

Помните ли думите: „ Следвайте остарялото умно предписание – да се отнасяте към сходно с сходно ”? Противоотровата против страха от казване на истината може да бъде страхът да живеете живота си безсмислено. Изберете си.

Следвайте думите си

Ако желаете Вселената да уважава вашето Слово, научете се сами да го почитате. Всеки път, когато кажете, че ще извършите нещо и не го вършиме (колкото и нищожно да ви се коства това действие), губите парченце самоуважение, а думите ви губят своята сила.

Бъдете деликатни към обещанията си, към всичко, което отговаряте на другите хора. Не казвайте това, което желаят да чуят. Не се поддавайте на провокации. Внимавайте за речта. Знайте, че в случай че сте споделили, че ще дойдете, главната ви задача е да дойдете.

Пазете тишина

Опитвали ли сте в миналото да дадете обет за безмълвие най-малко за един ден? За развлечение направете този опит. Или най-малко се научете да не отговаряте, когато не ви питат. И в случай че питат, тогава отговаряйте единствено на поставения въпрос. Колкото повече думи кажете, толкоз по-малко мощ има във всяка от тях. Научете се да говорите от положението на вътрешна тишина. И с цел да се реализира това положение, е належащо да се практикува медитация и пранаяма.

Говорете от центъра на пъпа

Чували ли сте израза „ той има квалифициран глас “? Знаете ли къде тъкмо се „ намира “ гласът? Къде е неговата опора? На диафрагмата. По-точно в центъра на пъпа. Гласът би трябвало да идва от корема и да минава през сърцето – единствено тогава той ще има същинска мощ.

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР