Можете да изберете да препращате обажданията си през сървърите на

...
Можете да изберете да препращате обажданията си през сървърите на
Коментари Харесай

WhatsApp вече може да скрие вашия IP адрес по време на разговори

Можете да изберете да препращате позвъняванията си през сървърите на WhatsApp, само че компанията отбелязва, че в случай че го извършите, качеството на диалозите може леко да се намали...

Емил Василев преди 8 секунди 2 Сподели

Най-четени

ТелефониДаниел Десподов - 13:39 | 07.11.2023

Истински шлагер с 24GB RAM и 240W зареждане. Дори няколко месеца след излизането си Realme GT5 продължава да се радва на голямо търсене

КриптовалутиСветлин Желев - 18:19 | 07.11.2023

Български чиновник на Crypto.com: Искат да ни накарат да напуснем сами, вместо да ни съкратят

IT НовиниДаниел Десподов - 10:42 | 08.11.2023

Откриха смешно обикновен метод за заобикаляне рекламата в YouTube, само че има колорит

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

В месинджъра WhatsApp има нова функционалност, наречена „ Защита на IP адреса “ в повикванията, който ще пази вашия IP адрес от този, който е от другата страна на повикването. Когато този режим е задействан, позвъняванията ще бъдат пренасочвани през сървърите на WhatsApp, което подсигурява запазването в загадка на същинския ви IP адрес. По този метод позвъняванията в WhatsApp ще станат още по-сигурни за потребителите, които желаят оптималната дискретност.

Трябва да се означи, че това увеличение на поверителността не идва без взаимни отстъпки – WhatsApp предизвестява, че новата конфигурация може да понижи качеството на звука и качеството на картината по време на диалозите.

И въпреки всичко, компанията акцентира, че позвъняванията постоянно са криптирани от край до край, без значение дали е задействана новата алтернатива за отбрана на IP адреса.

„ Защитата на персоналния живот и сигурността на потребителите е безусловно нужна, с цел да може WhatsApp да извърши задачата си да даде опция за персонална връзка на света. Тези нови функционалности за сигурност се комбинират с доста други отбрани, с цел да обезпечат сигурността на хората в WhatsApp “.

се споделя в обявата в блога

Можете да намерите новия комутатор за отбрана на IP адреса в настройките на WhatsApp в раздела за дискретност.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР