Можем да започваме деня си със слънчев поздрав. Това ще

...
Можем да започваме деня си със слънчев поздрав. Това ще
Коментари Харесай

Йога инструктор: Ако започваме деня си със слънчев поздрав, ще имаме добри нива на енергия

Можем да започваме деня си със безоблачен привет. Това ще ни зареди със слънчева сила, която ни липсва в тези мрачни дни. По този метод през целия ден ще имаме положителни равнища на сила. Това сподели йога инструкторът и терапевт Нина Денина в предаването " Денят на фокус “ на Радио " Фокус “. 

По думите й най-хубавият способ, по който можем да повлияем на прочувственото си положение, е дишането. " Ако желаеме да успокоим страстите, най-добре е да дишаме надълбоко и постепенно. Не е нужно да знаем избрани техники. Бавното надълбоко поемане и издишване контролира салдото освен на страстите, а чисто на физиологическо равнище се балансираме “, изясни Денина.  

През този временен за организма интервал е добре да наблегнем на пресните зеленолистни зеленчуци за сметка на месото, посъветва тя. " Големият проблем напролет е нарушеното храносмилане, защото то е затруднено тъкмо от тежките храни, които сме обработвали през зимата. Когато облекчи храносмилането си, това ще ни донесе  повече сила “, добави йога инструкторът. 

Тя предложи ограничение и на контактите, което би подобрило психическото и прочувственото изчистване. " По-добре е да следим себе си, да се обърнем към себе си, да забележим по какъв начин се усещаме “, посъветва Денина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР