Може зенитът на кариерата му отдавна да е отминал, но

...
Може зенитът на кариерата му отдавна да е отминал, но
Коментари Харесай

Уволнявал ли е Том Круз от Топ Гън: Маверик

Може зенитът на кариерата му от дълго време да е отминал, само че Том Круз продължава да се държи крепко юздите на всеки филм, в който се снима. От множеството вести, свързани с работата му, научаваме, че той дефинира разпоредбите съвсем на 100%.
 Премиерата на

Премиерата на "Топ Гън: Маверик " в Мексико

Подобен е казусът и с " Топ Гън: Маверик ", който ще забележим по кината от 27 май.

Седмици преди премиерата му вокалът на 21 Pilots Тайлър Джоузеф се оплака, че бандата му е била " уволнена " от саундтрака на кино лентата по разпореждане на звездата. " Работех с човек от музикалния екип на " Топ Гън " по нова ария за кино лентата, когато Том Круз се появи и уволни всички ", споделя той пред KROQ.
 21 pilots

21 pilots

От Billboard обаче пишат, че са потърсили коментар от източници, близки до хитовата продукция. Те настояват, че 21 Pilots в никакъв случай не са били публично обвързани със саундтрака на кино лентата.

На какво Том Круз е подложил сътрудниците си от " Топ Гън: Маверик "

Актьорът има стандарти

Самият Джоузеф признава, че в действителност не е бил почнал работа по съответна ария. " Доста скоро, откакто видях фрагменти от кино лентата и разбрах какво тъкмо търсят, чух, че всичко се трансформира. " Не подобен е казусът с Лейди Гага, която преди дни пусна формалното видео към " Hold My Hand " - заглавната ария към " Топ Гън: Маверик ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР