Може ли Карим Бензема сензационно да се появи в игра

...
Може ли Карим Бензема сензационно да се появи в игра
Коментари Харесай

В Испания: Реал пусна Бензема за финала

Може ли Карим Бензема сензационно да се появи в игра на финала на Мондиал 2022?

Темата набира все по-голяма известност във Франция и Испания.

Според " AS ", клубният отбор на нападателя " Реал " (Мадрид) е дал зелена светлина на играча да пътува за Катар. На собствен ред и " Мундо Депортиво " отваря кутията на Пандора, наблягайки, че френският таран може да участва на стадиона не като почитател, а като част от състава на Дидие Дешан.

Досега той бе надалеч от лагера на " петлите ", защото лекуваше травма.

Въпреки това носителят на " Златната топка " бе оставен в разширения състав и не бе заменен с различен футболист, както селекционерът Дидие Дешан направи с други свои контузени състезатели като Приснел Кимпембе, Н`Голо Канте, Кристофър Нкунку и Пол Погба.

В същото време в сряда разкриха, че таранът към този момент тренира с " Реал " (Мадрид) на клубната база и е на 100% подготвен за игра.

“Предпочитам да не давам отговор. Следващия въпрос. Извинете ме ”, сбит бе селекционерът Дидие Дешан по тематиката, запитан след триумфа над Мароко (2:0) на полуфиналите.

Бензема има 97 мача и 37 гола за Франция, само че дълго време не попадаше в състава поради абсурда със своя някогашен съотборник Матийо Валбуена. От предходната година той още веднъж е част от " петлите ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР