Може би сте се питали, кой прави най-много пари в

...
Може би сте се питали, кой прави най-много пари в
Коментари Харесай

За една секунда Apple печели $1444, а Microsoft едва $531

Може би сте се питали, кой прави най-вече пари в света. Аналитиците на TitleMax организираха забавно проучване на най-големите международни компании и демонстрираха, какъв брой печели всяка от тях единствено за една секунда и подредиха първите 25 компании в неповторим рейтинг, показващ тяхната облага под малко по-раличен ъгъл.
Числата в действителност впечатляват. На първо място в този самобитен рейтинг е Apple , по сметките на която всяка секунда постъпват $1444 .

Веднага след Apple се подреждат няколко компании от банковия бранш. Но в случай че се спрем единствено на IT фирмите, ще забележим, че на второ място е Alphabet – холдингът, в който взе участие Гугъл, с ежесекундна облага от $615. Microsoft се подрежда след Bank of America с приход 531 $ в секунда. Сметките на Фейсбук всяка секунда се допълват с $323, а Disney печели по 296 американски $ в секунда.

И още, Apple освен е най-печелившата компания в света, само че е и най-скъпата компания на планетата. Пазарната капитализация на софтуерния колос е оценена на $756 милиарда и се чака Apple да стане първата в историята корпорация с цена над трилион $.

Данните са взети от формалните счетоводни доклади на фирмите и корпорациите за изтичащата 2017 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР